banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. SEC’in Son Hamlesi Spot Bitcoin ETF’ine Yeşil Işık Olarak Yorumlandı! İşte Detaylar

SEC’in Son Hamlesi Spot Bitcoin ETF’ine Yeşil Işık Olarak Yorumlandı! İşte Detaylar

Bloomberg Analistleri Bitcoin ETF’si İçin Tarih Verdi! “SEC’in Bu İşte Parmağı Var”
Bloomberg Analistleri Bitcoin ETF’si İçin Tarih Verdi! “SEC’in Bu İşte Parmağı Var”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot bir Bitcoin (BTC) ETF’ine halen onay vermeyen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), vadeli Bitcoin ETF’lerine onay vermeye devam ediyor.

İlk kez Ekim 2021’de ProShares’in vadeli Bitcoin ETF’ine onay veren SEC son olarak NYSE Arca ve Teucrium’un vadeli Bitcoin ETF başvurusunu onayladığını açıkladı.

Teucrium vadeli Bitcoin ETF başvurusunu 1934 Menkul Kıymetler Borsası Yasası uyarınca 19b-4 formunu doldurarak yapmıştı.

Teucrium’dan önce onaylanan Bitcoin vadeli ETF’leri biraz farklı bir düzenleyici yol izleyerek 1940 Yatırım Şirketi Yasası kapsamında dosyalanmıştı.

Bloomberg analisti James Seyffart, Teucrium’un 1933 Menkul Kıymetler Yasası kapsamında yaptığı başvurunun onaylanmasının potansiyel bir spot Bitcoin ETF’i için kapıyı açabileceğini belirtti.

Onaylama sırasında göz önüne alınana kanun farkına dikkat çeken Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas’da bu hamlenin spot Bitcoin ETF’i için bir yeşil ışık olarak değerlendirilebileceğini ancak hala daha fazla netliğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

SEC Spot Bitcoin ETF’lerini Reddetmeye Devam Ediyor!

SEC, bu güne kadar yapılan spot Bitcoin ETF başvuruları “sahte ve manipülatif eylem ve uygulamaları önlemek, yatırımcı korumaları ve kamu yararı” ilkelerini karşılamadığını belirterek reddetti.

Spot Bitcoin ETF’leri konusunda geçtiğimiz günlerde konuşan Bloomberg analistleri James Seyffart ve Eric Balchunas, spot Bitcoin ETF’lerinin 2023 yılının yaz aylarına kadar bazı onaylar almaya başlayabileceğini iddia etti.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
SEC Spot Bitcoin ETF’lerine Ne Zaman Onay Verecek? Bloomberg Tarih Verdi!

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!