banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasa Yeniden Düşüşe Geçti: Bitcoin (BTC), 45.000 Dolar Fiyat Seviyelerinin Altına Geriledi!

Piyasa Yeniden Düşüşe Geçti: Bitcoin (BTC), 45.000 Dolar Fiyat Seviyelerinin Altına Geriledi!

Kanlı Cumartesi Etkisini Koruyor: Bitcoin (BTC) Fiyatında Sert Düşüş
Kanlı Cumartesi Etkisini Koruyor: Bitcoin (BTC) Fiyatında Sert Düşüş
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün öğlen saatlerinde yeniden düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başlayan Bitcoin, 44.200 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi.

08:12
1 Nisan 2022

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün öğlen saatlerinde kaydetmeye başladığı düşüş hareketleri ile birlikte 44.200 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin’deki bu değer kayıpları, kripto para piyasasındaki çoğu altcoin’in yeniden aşağı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başlamasına neden oldu. Ethereum (ETH), yaşadığı son değer kayıplarının ardından 3.250 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre 2,15 trilyon dolara geriledi.

Bitcoin, 45.000 Doların Altına GerilediKripto Para Piyasası Yeniden Düşüşe Geçti Bitcoin, 45.000 Doların Altına Geriledi Son haftalarda güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayan Bitcoin, dün öğlen saatlerinde kaydetmeye başladığı düşüş hareketleri ile birlikte yönünü yeniden aşağı çevirdi. Lider kripto para birimi Bitcoin, gün içerisinde anlık olarak 44.200 dolar fiyat seviyelerine gerilemesinin ardından kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 44.700 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’deki bu değer kaybı, kripto para piyasasındaki çoğu altcoin’in de yeniden düşüş yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başlamasına neden oldu. Kripto Para Piyasası Yeniden Düşüşe Geçti Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş hareketleri ile birlikte 3.250 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Çok sayıda altcoin, Bitcoin’deki değer kayıplarının ardından çift haneli değer kayıpları yaşamaya başladı. Loopring (LRC), %13’ü aşan değer kaybı ile piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman diliminde en çok değer kaybeden kripto varlık oldu. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre 2,15 trilyon dolara geriledi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!