banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Altcoin’lerde Son Durum: Ethereum, AVAX ve Dogecoin (DOGE)

Altcoin’lerde Son Durum: Ethereum, AVAX ve Dogecoin (DOGE)

Altcoin’lerde Son Durum: Ethereum, AVAX ve Dogecoin (DOGE)
Altcoin’lerde Son Durum: Ethereum, AVAX ve Dogecoin (DOGE)
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler kripto para birimlerinden olan Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Dogecoin de (DOGE) son durum ne?

15:25
12 Mart 2022

Kripto para birimleri hafta sonunda nispeten stabil ilerliyor. Piyasa çok büyük hamleler görmüyoruz ve bir konsolide olma durumu söz konusu. Peki, popüler kripto para birimlerinden olan Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Dogecoin de (DOGE) son durum ne?

Ethereum Son DurumAVAX YorumlarıDogecoin Fiyat Beklentileri Ethereum Son Durum Piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olarak karşımıza çıkan ETH, yazının kaleme alındığı an itibari ile 2.500 dolar üzerinde işlem görüyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ethereum son 1 haftada yüzde 1,2 gerileme yaşarken ve son 1 ayda %20 gibi bir değer kaybı ile karşı karşıya kalırken son 1 yıl içinde ETH’nin %41 oranında artmış olması dikkatleri çekiyor. Analistlere göre ETH’de bir trend değişikliği henüz söz konusu değil ve ETH’nin yeniden artışa geçebilmesi için altcoin’in 2.800 dolarlık güçlü direnci kırması gerekiyor. Buna ek olarak tüm altcoin’lerde rallinin başlaması için öncelikle lider kripto para birimi Bitcoin’in ralliye başlaması gerekiyor. AVAX Yorumları Piyasanın popüler kripto para birimlerinden olan AVAX, yazının kaleme alındığı an itibari ile 72 dolar bandında işlem görüyor. Son 24 saatte yaklaşık olarak %4 gerileme kaydeden AVAX, son 1 yılda %135 artış ile ilerliyor. Analistlere göre Avalanche (AVAX), 9 Mart’ta hareketli ortalamaların üzerine çıkamadı. Bu, boğaların yükseliş trendi çizgisinde düşüşlerde alım yaparken ayıların hareketli ortalamaları savunduklarını gösteriyor. Analistlere göre şu an için AVAX için 64 dolar desteği oldukça önemli. Dogecoin Fiyat Beklentileri Piyasanı ilk meme token olma unvanını taşıyan DOGE, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,11 dolardan işlem görüyor. DOGE’nin birkaç gündür bu fiyat seviyesinde ilerlemesi 0,11 doların güçlü bir destek oluşturduğu yorumlarının yapılmasını sağlıyor. Ancak analistlere göre DOGE/USDT çiftinin 10 Mart’ta 0.12 doların altına düşmesi 0,10 dolarlık kritik desteğin yeniden test edilme olasılığını da artırmış olabilir. Eğer düşüş trendi zayıflarda boğalar fiyatı 0,13 doların üzerine itebilir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!