banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Hong Kong’dan yatırım şirketi Fore Elite’e sanal varlık fonu onayı

Hong Kong’dan yatırım şirketi Fore Elite’e sanal varlık fonu onayı

Hong Kong’dan yatırım şirketi Fore Elite’e sanal varlık fonu onayı
Hong Kong’dan yatırım şirketi Fore Elite’e sanal varlık fonu onayı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fore Elite Capital Management Limited (Fore Elite), 18 Ocak 2022’de Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) onayını başarıyla aldığını ve bu sayede Fore Elite‘in SFC’nin “Sanal Varlıklara Yatırım Yapan Portföyleri Yöneten Lisanslı Şirketler için Proforma Hüküm ve Koşulları” (“H&K”) kapsamında %100 sanal varlık fonlarını yönetmesine ve dağıtmasına olanak sağladığını açıkladı.

Bu, Fore Elite’i Hong Kong SFC tarafından onaylanan dördüncü sanal varlık yönetim şirketi yapıyor. Şirket ayrıca Asya’da çok stratejili sanal varlık fonları çıkarmak için onaylanan birkaç şirketten biri.

Bu arada şirket, profesyonel yatırımcılar için belirlenmiş, aktif olarak yönetilen bir sanal varlık fonunu başarıyla oluşturduğunu bildirdi.

Bu arada, Fore Elite (28 Şubat 2022), Fore Elite’in Kurucusu ve CEO’su Bay Ejoe Ye ve Huobi Group’tan 100 milyon ABD doları tutarında tohum fonu yatırımı aldı. Fore Elite, çok stratejili fonlarını profesyonel yatırımcılara açmayı planlıyor.

Geriye dönüp baktığımızda, geçen yıl Bitcoin ve Ethereum gibi sanal varlıklar için belirleyici bir yıl oldu. Eşi benzeri görülmemiş bir hızla gelişen gelişmekte olan sektör, birçok kurumsal yatırımcı için ilgi odağı haline geliyor.

Ejoe Ye, konu hakkındaki açıklamasında şöyle dedi:

“Sanal varlıklar dünya ekonomisinde önemli bir rol oynuyor. Yasallık ve uyumluluk, sanal varlık sektörünün geri dönüşü olmayan tarihsel yönüdür. İki yıldan fazla süren iletişimden sonra, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından lisans verilmesinden büyük onur duyuyoruz. Gelecekte, tüm sektörün sağlıklı gelişimini desteklemek için düzenleyici otorite ile aktif ve yakın işbirliğine devam edeceğiz.”

Fore Elite hakkında

Fore Elite, Wall Street ve Hong Kong’da 12 yılı aşkın hedge fonu çalışma deneyimine sahip Columbia Business School’dan mezun olan Bay Ejoe Ye tarafından 2017 yılında kuruldu. Şirket, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun Tip 4 (Menkul Kıymetler Danışmanlığı) ve Tip 9 (Varlık Yönetimi) lisanslarına sahiptir. Ayrıca, 18 Ocak 2022’de Fore Elite, SFC’nin “Lisanslı Şirketler için Proforma Hüküm ve Koşulları” kapsamında sanal varlıklara yatırım yapan portföyleri yönetmek için Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından onaylandı. Daha fazla bilgi için foreelite.com adresini ziyaret edin.

Not: Profesyonel yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Yönetmeliği ve ona bağlı mevzuatta tanımlandığı gibidir.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!