banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Analistten İddialı Tahmin! Bitcoin Yıl Sonuna Kadar Bu Seviyeyi Görecek

Ünlü Analistten İddialı Tahmin! Bitcoin Yıl Sonuna Kadar Bu Seviyeyi Görecek

Ünlü Analistten İddialı Tahmin! Bitcoin Yıl Sonuna Kadar Bu Seviyeyi Görecek
Ünlü Analistten İddialı Tahmin! Bitcoin Yıl Sonuna Kadar Bu Seviyeyi Görecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analisti Bitcoin’in yıl sonuna kadar bu seviyelere ulaşmasını bekliyor.

08:50
2 Mart 2022

Geniş çapta takipçi kitlesi bulunan bir kripto para analisti, lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) ne zaman 60.000 dolar seviyesini yeniden yakalayıp tüm zamanların en yüksek seviyelerine koşmaya devam edebileceğini belirlemek için Bitcoin grafiklerini araştırıyor.

Bitcoin Yıl Sonunda 150.000- 200.000 Dolar Aralığında OlacakBitcoin, Yükseliş İşaretleri Veriyor Bitcoin Yıl Sonunda 150.000- 200.000 Dolar Aralığında Olacak Ünlü kripto para analisti Nicholas Merten, yeni bir strateji oturumunda Bitcoin’e yönelik tahminlerini paylaştı. Merten, yaptığı açıklamalarda 511.000 YouTube abonesine BTC‘nin son zamanlardaki aşağı yönlü baskıya dayanma ve 40.000 doları geri itme yeteneğinin iyi bir işaret olduğunu söyledi. Merten açıklamalarına şu şekilde devam etti; 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

“Alıcıların geldiği, sipariş defterini artırdığı, Bitcoin fiyatını 30.000 doların ortasındaki bu düşük sınırlı öfkeden yaklaşık 39-40.000 dolara çıkaran fiyatlarda tutarlı bir güven görüyoruz.”

Buna ek olarak Bitcoin fiyatı yükselmeye devam ederken Merten, Bitcoin’in bir sonraki durağının, Bitcoin’in geçen yıl iki kez dokunduğu 60.000 dolar seviyesini yeniden test etmek olabileceğini tahmin etti ve şöyle söyledi;

“Bitcoin 60.000 dolar seviyesine 3. bir test için yörüngeyi hazırlıyor gibi görünüyor. Üçüncü kez, Bitcoin için cazibe olabilir, bu genel aralığın 60.000 dolar aralığının ortasında bir başka tekrar testini alacağız ve sonunda tamamen tırmanıp Bitcoin için parabolik bir fiyat elde edebilmek için teknik kuruluma sahip olacağız.

Bitcoin bu yılın sonuna kadar 150.000 ila 200.000 dolar civarında bir yerde kendini bulacak.”

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.59’luk bir artışla 44.317 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin, Yükseliş İşaretleri Veriyor Hisse senedi piyasalarına devam eden analist, Bitcoin ‘in (BTC) 60.000 dolara dönüşü için iyiye işaret eden işaretler de gösterdiklerini belirtti ve şöyle söyledi;

“Geçen gün gördüğümüz toparlanma, önceki kapanışa göre %3,36’nın üzerinde bir hareketti. Diplerden hesaba katarsanız, %7’nin üzerinde bir hareketten bahsediyoruz.

Merten ayrıca, korku zamanlarında fiyatların sıçramasının, piyasanın kaygısını aştığı anlamına geldiğini de dile getirdi ve devam etti;

“Bunlar, piyasaların korkuyla mücadele etmeye başladığının, sipariş defterinin kontrolünü ayılardan geri almaya başlayacak olan alıcıların olduğuna dair bir işaret.”

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!