banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kraken CEO’sundan Rus Kullanıcılara Uyarı Geldi: Borsalar, Hesap mı Donduracak?

Kraken CEO’sundan Rus Kullanıcılara Uyarı Geldi: Borsalar, Hesap mı Donduracak?

Kraken CEO’su Bitcoin 40.000$’ın Altına İnebilir Dedi Kendi Planını Açıkladı!
Kraken CEO’su Bitcoin 40.000$’ın Altına İnebilir Dedi Kendi Planını Açıkladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün çoğunlukla merkeziyetsizlik ile anılmasına rağmen borsaların buna tam olarak dahil olmadığı biliniyor.

Kripto para borsaları, merkezi bir yönetime ve işleyişe sahipler. Bu sebeple de aslında belirli kişilerin hesaplarının dondurulması oldukça mümkün.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
ABD’li Senatör Rusya’ya Kripto Para Yaptırımı Yapılmasını Talep Etti: “Putin’in Kripto Para Yatırımı Olabilir”

Rus Vatandaşları Hesapları Kapanabilir

Kraken kripto para borsasının CEO’su Jesse Powell da tam olarak bu yönde bir uyarıda ve açıklamada bulundu. Ukrayna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mykhailo Fedorov tarafından yapılan bir çağrı, yakında meşrutiyet kazanabilir.

Fedorov, bütün kripto para borsalarının Rus kullanıcılarının hesaplarını dondurması talebinde bulundu. Sadece politikacıların değil, aynı zamanda vatandaşların da hesaplarının dondurulması gerektiğini aktaran Fedorov’a Jesse Powell’dan yanıt aldı.

Powell, bir kripto para borsası olarak resmi ve yasal bir gereklilik olmadan bunu yapamayacaklarını ve Rus müşterilerin hesaplarını donduramayacaklarını aktardı.

Powell bunun devamında ise Rus vatandaşlara seslenerek böyle bir kararın çok yakında gelebileceğini ifade etti. Eğer ABD böyle bir gereklilik çıkartırsa Kraken de buna uymak zorunda kalacaktır.

1/6 I understand the rationale for this request but, despite my deep respect for the Ukrainian people, @krakenfx cannot freeze the accounts of our Russian clients without a legal requirement to do so.

Russians should be aware that such a requirement could be imminent. #NYKNYC https://t.co/bMRrJzgF8N

— Jesse Powell (@jespow) February 28, 2022

Bitcoin’in savaş karşıtı bir yapısı olduğunu ve Kraken üzerindeki kullanıcıların da bu yapıda bulunduğunu vurgulayan Powell, Kanada’ya da dikkat çekti.

Kanada’nın kripto para hesaplarını dondurma talebi çok tepki çekmiş ve bunun hükümet tarafından yapılması insanları şaşkına düşürmüştü. Buna rağmen sadece hükümetin attığı adımlar nedeniyle masum Rus vatandaşların da cezalandırılması aşırı bir hamle olabilir.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!