banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) Yorumları ve Güncel Seviyeler

Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) Yorumları ve Güncel Seviyeler

Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) Yorumları ve Güncel Seviyeler
Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) Yorumları ve Güncel Seviyeler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve BitTorrent (BTT) yorumları ve güncel seviyeler.

09:24
18 Şubat 2022

Kripto para piyasasında sert düşüşler yaşanmaya başladı ve pek çok kripto para birimi %5’in üzerinde gerileme kaydetti. Kripto para piyasasındaki düşüş pek çok altcoin’i etkiledi. Avalanche son 24 saatte %6’lık düşüş yaşarken, Holo ve BitTorrent sırasıyla 4.46’lık ve 4.40’lık düşüşlerle işlem görmeye devam ediyor. İşte Avalanche, Holo ve BitTorrent’de son durum ve fiyat yorumları.

Avalancehe (AVAX)Holo (HOT)BitTorrent (BTT) Avalancehe (AVAX) Piyasa değeri bakımından en büyük 9. sırada olan Avalanche (AVAX), geçtiğimiz hafta oldukça iyi performans gösterdi. Öyle ki popüler altcoin geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan düşüşlerle birlikte 76 dolar seviyesine kadar geriledi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yaşanan düşüşlerin ardından fiyat yeniden yön değiştirdi ve yeni bir artış başlattı. AVAX’ın yön değiştirmesiyle birlikte fiyat ivme kazandı ve 100 dolar seviyelerine kadar dayandı. Ancak AVAX, 100 dolarlık kritik seviyeyi kıramadı. Popüler altcoin 99 dolar seviyesini test ettikten sonra yön değiştirdi ve yeni bir düşüş başlattı. Yaşanan bu düşüşle birlikte Avalanche, 86 dolar seviyelerine kadar geriledi. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla AVAX, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %5.38’lik bir düşüşle 89.14 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Holo (HOT) Öte yandan piyasa değeri bakımından en büyük 91. kripto para birimi olan Holo (HOT), kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte hareket etmeye devam ediyor.   Holo uzun bir süredir düşüş trendi içerisinde yer alıyor. Öyle ki popüler altcoin 8 Şubat’ta ulaştığı son 1 ayın en yüksek seviyesi olan 0.0060 dolar seviyesinden düşüş başlattı ve o günden bu güne düşmeye devam ediyor. HOT, yaşanan bu düşüşle birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde 0.0046 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ardından yeni bir yükseliş dalgası yakalayan altcoin, 0.0052 dolar seviyelerine kadar yükselmeyi başardı ancak artışını sürdüremedi. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Holo (HOT), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %4.85’lik bir düşüşle 0.004913 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor. BitTorrent (BTT) Son olarak piyasa değeri bakımından en büyük 56. kripto para birimi olan BitTorrent‘e (BTT) baktığımızda, popüler altcoin de kripto para piyasasında yaşanan genel düşüşten etkilenmiş gözüküyor. Öyle ki popüler altcoin BTT’de Holo ile benzer şekilde son bir ayda büyük kayıplar yaşadı. BitTorrent, yaşanan bu düşüşlerin ardından son bir ayın en düşüş seviyesi olan 0.000002047 dolar seviyesine kadar geriledi. BTT, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %3.68’lik bir düşüş kaydetti. Bununla birlikte BitTorrent, şu anda 0.000002087 dolardan el değiştirmeye devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!