banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İşte ADALend CEO’su Kaspars Koskins’in Yeni Röportajı!

İşte ADALend CEO’su Kaspars Koskins’in Yeni Röportajı!

İşte ADALend CEO’su Kaspars Koskins’in Yeni Röportajı!
İşte ADALend CEO’su Kaspars Koskins’in Yeni Röportajı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADALend CEO’su Kaspars Koskins ile röportaj serisinin ikinci kısmına hoşgeldiniz. ABD ve Kanada’daki son olaylar, merkeziyetsiz finansın (DeFi) her zamankinden daha önemli olduğunu gösteriyor. ADALend, geleneksel aracıları ortadan kaldırmak için Blockchain teknolojisini kullanarak borç verme endüstrisindeki bu devrimin öncüsüdür – geleneksel bankacılık sistemi tarafından göz ardı edilenler için benzeri görülmemiş bir kredi erişimi sağlar ve kalıcı bir düşük faiz oranı ortamında yatırımcılar için yüksek getiri sağlar. Ayrıca, ABD’de SEC’den ve Kanada hükümetinden çarpıcı bir şekilde erişim gördüğümüz için, DeFi platformları sıradan vatandaşların servetini korumak için her zamankinden daha önemli hale geldi. İşte bunu sunan ADALend’in CEO’su Kaspars Koskins’in röportajı…

İşte ADALend CEO’sunun röportajının ikinci kısmı…

Koskins ile son röportajda ADALend’in batı dünyasındaki orta sınıflar ve gelişmekte olan pazarlar için sağladığı değer derinlemesine tartışıldı. Onu kaçıranlar için ADALend değer önerisini özetleyebilir misiniz?

Elbette, önce burada olmanın harika olduğunu söylememe izin verin. Tutkulu ADALend topluluğu, son röportajımızı çok sevdi ve onlara hitap eden birçok konuya değindik, benzer düşünen birçok insanı bize katılmaya çektik. Bugün Cardano ve merkezi olmayan finansal sistemlerin neden her zamankinden daha önemli olduğuna ve ABD, Kanada ve hatta Rusya’daki son olayların bunu nasıl vurguladığı konusuna felsefi olarak daha da derine ineceğiz. Ancak, önce ADALend vizyonunu ve misyonunu özetlememe izin verin.

ADALend’de, kendi kendini yöneten bir ortamda kullanıcılarını koruyan, ölçeklenebilir, güvenilir ve merkezi olmayan bir borç verme protokolü geliştiriyoruz. İlk kuruluşumuzdan itibaren, kredi verme platformunun milyarlarca kullanıcıya ekonomik destek sağlayan iş modellerini destekleyen protokolleri bir araya getirmesini sağlayacak olan Cardano Blockchain’ini yerel olarak geliştirmeyi taahhüt ettik. ADALend, borç verenler ve borç alanlar arasındaki güç dengesini geri getirecektir. Dijital varlıkların teminat olarak kullanılmasına izin verilerek, platformun kullanımı kullanıcı yararına çeşitlendirilecektir.

Görünüşe göre ticari tarafta da ilginç gelişmeler yaşanıyor! Bize ADAL token lansmanı ve okuyucularımızın nasıl daha fazlasını öğrenebileceği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

Kesinlikle – kripto dünyasında halka arz veya IDO, bir teknoloji şirketinin halka arzına (IPO) benzer. ADALend şu anda özel satışının son aşamasında olduğundan, halka arzlarından önce Google, Amazon veya Apple hisselerini satın almaya benzer. ADALend özel satışı 28 Şubat’ta sona erecek ve bu, ADAL tokenlerini önemli bir indirimle satın almak için son tarih olacaktır. Lansman Mart ayının ilk haftasında olacak ve sınırlı sayıda ADAL tokenı paralel olarak birkaç launchpad’de satılacak, kısa bir süre sonra borsalarda işlem görmeye başlayacak. Başlangıç ​​fiyatı 1 dolardır, ancak bildiğiniz gibi token fiyatı ticaretin ilk günlerinde dinamik olarak performans gösterebilir, bu nedenle hayal kırıklığını önlemek için ilginizi erkenden satın almanız çok önemlidir.

ADALend misyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve indirimli özel satış tokenlarının nihai tahsisine ilgi göstermek için okuyucularınız privatesale@adalend.finance mail adresine “CEO INTERVIEW” konusuyla mail atarsa, ekibimiz öncelik listesine ekleyerek en kısa sürede geri dönüş yapacaktır.

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptokoin.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!