banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Muğla Arıcılık Birliği ve 28 Sanatçı, Arılara Umut Oluyor! 10.080 Parçalık NFT Koleksiyonu Duyruldu

Muğla Arıcılık Birliği ve 28 Sanatçı, Arılara Umut Oluyor! 10.080 Parçalık NFT Koleksiyonu Duyruldu

Muğla Arıcılık Birliği ve 28 Sanatçı, Arılara Umut Oluyor! 10.080 Parçalık NFT Koleksiyonu Duyruldu
Muğla Arıcılık Birliği ve 28 Sanatçı, Arılara Umut Oluyor! 10.080 Parçalık NFT Koleksiyonu Duyruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan arılara yeniden hayat verebilmek için Le Petit Marseillais sponsorluğunda ‘’Beeing Hope – Arılara Umut Ol’’ isimli büyük bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

11:15
15 Şubat 2022

Muğla Arıcılık Birliği ve tam 28 sanatçı, geçtiğimiz yaz ülkemizde yaşanan orman yangınlarından zarar gören arıların, ekosistemdeki varlıklarının devam edebilmesi için 10.080 arının NFT‘sini oluşturdu.

Türkiye’nin İlk Multidisipliner Sanat KoleksiyonuBeeing Hope, Ekosistemi Yenilemeyi ve Arıların Yok Oluşunu Engellemeyi Hedefliyor Türkiye’nin İlk Multidisipliner Sanat Koleksiyonu Geçtiğimiz yıl ülkemizde yaşanan orman yangınları sonucunda canlı ekosistemi oldukça büyük zararlar gördü. Bu yangınlar sonucunda en çok etkilenen canlı arılar oldu. Muğla Belediyesi ve 28 sanatçı yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan arılara ve çam balı üretimine yeniden hayat verebilmek için Le Petit Marseillais,  National Geographic Türkiye Dergisi iş birliğiyle ‘’Beeing HopeArılara Umut Ol’’ isimli büyük bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu proje, farklı alanlardan 28 sanatçının dijital eserlerinden oluşan NFT koleksiyonu ile hayata geçirilirken, Türkiye’de mültidisipliner bir yaklaşımla oluşturulan ilk sanat koleksiyon olma özelliğine sahip oldu. Akdeniz ve Ege Bölgelerinde yaşanan kuraklık ve yangınlar sebebiyle Türkiye’ye özgü en büyük kültürel ve ekonomik değerlerden biri olan çam balı üretimi ise yaşanan bu yangınların sonucunda durma noktasında. Beeing Hope, Ekosistemi Yenilemeyi ve Arıların Yok Oluşunu Engellemeyi Hedefliyor ‘’Beeing Hope – Arılara Umut  Ol” sosyal sorumluluk projesi doğru paydaşları bir araya getirerek zarar gören ekosistemi yenilemeyi, arıların yok oluşunu engellemeyi ve çam balı üretiminin devam etmesini sağlayarak bölgenin ekonomik ve kültürel geleceğini de garanti altına almayı hedefliyor. Bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, proje ile aynı ismi taşıyan “beeinghopenft” NFT koleksiyonu, toplamda 10.080 eserin yer alacağı koleksiyonda farklı sanat dallarından 28 sanatçı bir araya getirildi. Sanatçılar, Muğla’da zarar gören bölgeyi keşfettiler; yaşananları bölge halkı, akademisyenler ve arıcılar üzerinden ilk ağızdan dinleme fırsatı elde ettiler. Sanatçılar daha sonra bölgede yaşanan durumdan ilham alarak NFT sanat eserlerini oluşturdular. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!