banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin’in (BTC) Yükselişi Devam Ederken Analistlerden Dev Tahmin: Yeni Rekor Mu Geliyor?

Bitcoin’in (BTC) Yükselişi Devam Ederken Analistlerden Dev Tahmin: Yeni Rekor Mu Geliyor?

Bitcoin’in (BTC) Yükselişi Devam Ederken Analistlerden Dev Tahmin: Yeni Rekor Mu Geliyor?
Bitcoin’in (BTC) Yükselişi Devam Ederken Analistlerden Dev Tahmin: Yeni Rekor Mu Geliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg Intelligence, değişen arz metriğine ve artan kripto para birimi çeşitliliğine rağmen Bitcoin’in fiyat artışının devam edeceğini belirtiyor.

18:00
7 Şubat 2022

Bloomberg tarafından 6 Şubat 2022’de yayınlanan raporda, Bitcoin’in fiyat artışına hazır olduğunu belirtiliyor. Bloomberg Intelligence, değişen arz metriğine ve artan kripto para birimi çeşitliliğine rağmen Bitcoin’in fiyat artışının devam edeceğini belirtiyor. Bu belgede analistler, meme kripto para birimleri arasında anlık yüksek talepler ve dibi görüşler gibi arz volatilite ortamının bulunmasının Bitcoin’in fiyat artışını engellemediğini söylüyor. Buna ek olarak rapor, yeni bir varlık sınıfı olmasına rağmen, Bitcoin’in çok hızlı bensimsendiğini ve arzın büyümesi için kritik faktörlerin mevcut olduğunu da bildiriyor.

BTC’nin Benimsenmesi Durdurulamazİddialı Tahmin: 100.000 Dolar BTC’nin Benimsenmesi Durdurulamaz Uzmanlar Bitcoin’in ana akım benimsenmesinin durdurulamaz olacağını düşünüyor. 2021’de ABD vadeli işlem borsa yatırım fonlarının piyasaya sürülmesiyle Bitcoin daha çok destek görmeye başlamış ve 69.000 dolarlık rekor bir seviyeye ulaşmıştı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Raporda uzmanlar bu artışları şöyle yorumluyor:

“Bitcoin’in sürekli olarak artması, bu özelliğiyle onu eşsiz kılıyor. Küresel bir dijital teminat olma yolunda olan bu öncü kripto para, finansın dijitalleşmesini sağlayarak bir devrim başlattı. Bu raporda belirtilen el ilginç şey ise, hızlı bir şekilde artan kripto para birimi çeşitliliğine rağmen Bitcoin’e olan arzın asla azalmamasıdır.”

Raporda uzmanlar ayrıca ham petrolü en önemli ticari değer olarak nitelendiriyor. Buna rağmen Bitcoin’in arz ve talep ölçümlerine dayalı olarak büyük olasılıkla ham petrolden daha değerli görüleceğini belirtiyor. İddialı Tahmin: 100.000 Dolar Bloomberg ayrıca, Bitcoin’in şu anda 40.000 dolar civarında bulunduğu konumun bir zemin olduğunu düşünüyor ve asıl beklenen rekorun 100.000 dolar olarak görülebileceğini belirtiyor. Kasım ayında olması planlanan Amerika ara seçimleri sonrası kripto para birimleri için önemli gelişmeler yaşanacağı düşünülüyor. Raporda analistler, ABD’nin büyük olasılıkla kripto yasağı çıkarmayacağı ve benimsemenin giderek artacağını ancak kısıtlamaların getirilebileceğini belirtiyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!