banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist: Ripple Fiyatı Yılı Bu Seviyelerle Kapatacak!

Analist: Ripple Fiyatı Yılı Bu Seviyelerle Kapatacak!

Analist: Ripple Fiyatı Yılı Bu Seviyelerle Kapatacak!
Analist: Ripple Fiyatı Yılı Bu Seviyelerle Kapatacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analist Tom Busby 2021 sonu için XRP fiyatı konusunda tahminde bulundu. CryptoBusy’den kripto stratejisti Tom Busby, aboneleriyle SEC ve XRP davaları hakkındaki en son güncellemeleri ve 2021 boğa rallisi için XRP fiyat tahminlerini paylaşıyor. Kriptokoin.com olarak analistin XPR ile ilgili tahminlerine bakıyoruz.

Göz Atın

XRP fiyatı ve davasıyla ilgili güncellemeler

Traderlara göre, son tarih yaklaşıyor olmasına rağmen, SEC müzakere sürecinde ayrıcalığı olduğunu iddia ettiği için hakimin ısrarına rağmen talep edilen belgeleri teslim etmedi. Keşif süreci, SEC talebinden sonra daha önce 60 gün daha uzatılmıştı, bu dava gündemini bir bütün olarak değiştirdi. Analist Tom Busby’a göre:

O zaman, Ripple, SEC’in bu konuyu araştırmak için yeterli zamanı olduğunu ve Ripple’ın mümkün olan en kısa sürede özet karar için hareket etmek istediğini söyleyerek karara karşı çıktı.

Bunun yanı sıra, yakın zamanda SEC, Ripple Labs aleyhindeki davasında mahkemeye geri döndü ve bu sefer, işletmeler tarafından kullanılan popüler bir sohbet ve mesajlaşma uygulaması olan Slack’te Ripple çalışanları arasında yapılan iletişime daha fazla erişim talep etti.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!