banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne? Artış Devam Edecek Mi?

Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne? Artış Devam Edecek Mi?

Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne? Artış Devam Edecek Mi?
Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne? Artış Devam Edecek Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve altcoin’lerde son durum ve güncel veriler.

08:46
2 Şubat 2022

Kripto para piyasasında düşüş ve yükselişler yaşanmaya devam ederken lider kripto para birimi Bitcoin ve altcoin’ler daha fazla artış için mücadele ediyor. Öyle ki Bitcoin geçtiğimiz gün birkaç haftanın ardından yeniden 39.000 doların üzerine yükselmeyi başardı. Bitcoin’deki bu fiyat artışıyla birlikte başta Ethereum olmakla birlikte pek çok altcoin‘in fiyatında da artışlar yaşandı. İşte kripto para piyasasında son durum ve güncel veriler;

Bitcoin (BTC) Konsolide OluyorAltcoin’lerde Son Durum Ne? Bitcoin (BTC) Konsolide Oluyor Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), oldukça zor bir dönemden geçti ve bu süreçte oldukça büyük kayıplar yaşadı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Öyle ki lider kripto para birimi Kasım 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden %50’ye varan bir düşüş kaydetti. Bitcoin yaşanan bu düşüşlerin ardından hala eski fiyatını geri almak için mücadele ediyor. Bitcoin, geçtiğimiz gün yeni bir yükseliş trendi başlattı ve 39.000 dolar seviyesini geri almayı yeniden başardı. Fiyat, 39.000 dolar seviyesinin biraz üzerine yükseldikten sonra yeniden düşüşe geçti ve şu anda konsolide oluyor gibi görünüyor. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.40’lık bir düşüşle 38.406 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Altcoin’lerde Son Durum Ne? Bitcoin de yaşanan bu fiyat hareketleri altcoin’lerin fiyatında her zaman büyük etki yaratıyor. Öyle ki BTC’nin yükselişe geçmesi ile birlikte piyasa genel olarak bir artış başlatırken, BTC’nin değer kaybetmesiyle birlikte ise tam tersi bir durum söz konusu olabiliyor. Dolayısıyla dün akşam Bitcoin’de yaşanan düşüşle birlikte bazı altcoin’ler de yön değiştirdi ve düşüş başlattı. Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), son günlerde oldukça güzel artışlar yakalamaya devam ediyor. Popüler altcoin, Bitcoin‘de yaşanan artışın da etkisiyle 2.800 doların üzerine yükselmeyi başardı. Şu anda 2.757 dolar seviyesinden işlem gören ETH, son 24 saatte %0.69’luk bir artış kaydediyor. Öte yandan diğer altcoin’lere baktığımızda; Binance Coin (BNB), Bitcoin’le birlikte düşüş yaşayan kripto para birimleri arasında yer alıyor. BNB, son 24 saatte %0.22’lik bir düşüşle 381 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Ek olarak Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Ripple (XRP)’de artışlar yaşanmaya devam ederken son 24 saatte sırasıyla %2.21, %3.05, %0.32 oranında artışlar yaşandı. Son 24 saatte ilk 10 kripto para birimi arasında en çok düşüş yaşayan altcoin ise Terra (LUNA) oldu. LUNA son 24 saatte yaklaşık %4’lük bir düşüş kaydetti ve şu anda 51.81 dolar seviyesinde işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!