banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Kripto Para Borsasından İlgi Çeken Airdrop!

Popüler Kripto Para Borsasından İlgi Çeken Airdrop!

Popüler Kripto Para Borsasından İlgi Çeken Airdrop!
Popüler Kripto Para Borsasından İlgi Çeken Airdrop!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsalarının kendi kripto para birimleri zaman zaman oldukça popüler hale gelebiliyor ve bu noktada airdrop’lar önemli rol oynuyor.

14:25
31 Ocak 2022

Kripto para borsalarının kendi kripto para birimleri zaman zaman oldukça popüler hale gelebiliyor. Bu noktada pek çok borsanın token’ı varken BitMEX, kervana son dahil olanlar arasında yer alıyor. BitMEX, düzenlediği airdrop ile de yatırımcıların dikkatini çekiyor.

BMEX Airdrop’uBMEX Yakımları BMEX Airdrop’u Yapılan açıklamalara göre kripto borsası BitMEX, bireysel ilgiyi canlandırmak için ilk BMEX airdrop’unu düzenledi ve 1,5 milyon adet token kullanıcılara dağıtıldı. BMEX’ler, kullanıcıların borsadaki etkinliklerine göre dağıtıldı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yapılan açıklamalara göre Ethereum tabanlı token’lar, 5 yıllık bir hakediş sözleşmesine kilitleniyor ve maksimum 450 milyon arza sahip. BMEX’ler, yeni ve mevcut BitMEX kullanıcılarını ödüllendirmek ve işlem ücretlerinde indirim almalarını sağlamak için kullanılacak. Bunlara ek olarak token’ların %5’i gelecekteki airdrop’lar için, %20’si BMEX spot işlemleri başlatıldığında likidite sağlanması için, %20’si BitMEX çalışan teşvikleri için, %30’u pazarlama ve bağlı kuruluş ödülleri için ve %25’i uzun vadeli rezervler için ayrıldı. Öte yandan yayınlanan litepaper’da BMEX’in, borsanın hizmetlerini genişletmek için ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlaması için kullanılacağı ifade edildi. BMEX Yakımları Litepaper’da yapılan açıklamalara göre BMEX token’ın daha faydalı ve deflasyonist olabilmesi için her 3 ayda bir yakım gerçekleşeceği de ifade ediliyor. Buna ek olarak token sahipleri, BitMEX Akademi kurslarına ve özel topluluk kanallarına ücretsiz erişim ve borsanın pasif kazanç ürünü olan BitMEX EARN mevduatlarında yüksek getiri oranı elde edecek. Diğer avantajları arasında ise özel etkinliklere davetiyeler, BitMEX ürünleri ve 500.000 BMEX ve üzeri token sahibi olanlar için spor etkinliklerine VIP biletler bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre 1 Şubat itibari ile kullanıcılar BMEX’lerin stake etmeye başlayabilir. BMEX token’larının spot işlemlerinin ise 2. çeyrekte başlayacağı ifade ediliyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!