banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Santiment: Bu Metriğe Bakın! XRP Rallisini Körükleyebilir

Santiment: Bu Metriğe Bakın! XRP Rallisini Körükleyebilir

Ripple’dan Büyük Ortaklık! “XRP Bu Seviyeleri Görebilir”
Ripple’dan Büyük Ortaklık! “XRP Bu Seviyeleri Görebilir”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kriptokoin.com olarak aktardığımız, Ripple’ın Güney Kore’deki banka dışı havale hizmet sağlayıcılarından biri olan GME Havale’nin RippleNet’e katıldığını açıklamasının ardından, XRP fiyatı 24 saat içinde 1 doları aştı. Şimdi, on-chain analitik firması Santiment, fiyatın daha fazla yükselebileceğini açıklıyor. Nedenleri şu şekilde…

Ortaklık XRP fiyatını nasıl etkiledi?

Ripple bankacılık sektörüyle yakın ilişkiye sahip en büyük kripto para birimidir. Şirketin web sitesine göre, dünya çapında yüzlerce finans kurumu tek bir arayüz üzerinden (API), XRP ile bağlantı kurabilmektedir. Aynı zamanda, işlemleri daha ucuz ve güvenilir gerçekleştirebilmektir, ODL hizmeti sayesinde sınır ötesi likidite desteği verebilmektedir.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/Ripple-XRP-1.jpeg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/Ripple-XRP-1.jpeg?fit=1024%2C783&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”783″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/Ripple-XRP-1.jpeg?resize=1024%2C783&ssl=1″ alt=”Analist: Ripple XRP Fiyatı Yılı Bu Seviyelerle Kapatacak!” data-recalc-dims=”1″ />

Bu konuda, XRP fiyatını 1 dolara ulaştıran Global Money Express (GME) ve Siam Commercial Bank (SCB) ortaklığı, Güney Kore’nin ev sahipliği yaptığı 184.000’den fazla Tayland vatandaşına, Güney Kore’den Tayland’a yapılan ödemelerde hızlı ve ölçeklenebilir aracı sağlamaktadır. İşlem sayısının her yıl 2 katına çıktığı göz önüne alınarak, duyuru sonrası yatırımcılar XRP fiyatına %20 değer kazandırdı. Bu yükseliş sonrası Santiment verilerine göre, Ripple Blockchain’e katılan günlük benzersiz adreslerin sayısında bir artış, XRP’nin fiyatı Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinden ayrıldıktan sonra yükselmeye devam edebilir. On-chain veri firmasının 12 Ağustos’ta attığı tweet’i şu şekildeydi:

XRP, şu anda BTC ve altcoin projelerinden güzel bir ayrıştırmada +%18’lik bir günün tadını çıkarıyor. Adres etkinliğinde (her gün etkileşime giren benzersiz adresler) ve ağ büyümesinde (yeni adresler oluşturuldu) bu ralliyi daha da ileriye taşıyacak bir artış olup olmadığına dikkat edin.

$XRP is enjoying a+18% day on a nice decoupling from $BTC and the rest of #crypto currently. Watch for an uptick in the address activity (unique addresses interacting daily) & network growth (new addresses created), which would push this rally further. https://t.co/Yr9abjv2EW pic.twitter.com/JE44wtJBgL

— Santiment (@santimentfeed) August 11, 2021

Santiment’a göre yeni adresler, Ripple rallisini ileriye taşıyabilir

Bu doğrultuda, gelişmeler Ripple (XRP)’nin yanında! Geçen ayın sonlarında Ripple, ODL ve XRP token kullanarak Japonya ve Filipinler arasındaki yılda yaklaşık 2 milyar dolarlık havale piyasasına girmeye başladığından, kripto para biriminin RippleNet aracılığıyla kullanımı zaman içinde büyüyor ve Japonya’nın para transferi sağlayıcısı SBI Remit ile bağlantı kuruyor. Aynı zamanda, ayın başından bu yana yayınlanan bir XRP piyasa raporuna göre, kripto para biriminin günlük işlem hacmi, yılın ilk üç ayında kaydedilen 2.26 milyar dolardan, günde ortalama 4,49 milyar dolara iki katına çıktı. Şu anda haftalık kazancını %40’in üzerine çıkan XRP, günlük %8’le en büyük 10 kripto para birimi arasında en kazançlı altcoin’lerden biri oluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!