banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü İsim: Biliyorum, Altın Sonunda Bu Seviyelerde Olacak!

Ünlü İsim: Biliyorum, Altın Sonunda Bu Seviyelerde Olacak!

Ünlü İsim: Biliyorum, Altın Sonunda Bu Seviyelerde Olacak!
Ünlü İsim: Biliyorum, Altın Sonunda Bu Seviyelerde Olacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allstarcharts.com kurucusuna göre altın 2021’deki en kötü yatırımlar arasında. Pazartesi günü altının ani çöküşü ve New York’ta öğleden sonra ons başına 1.730.13 dolar ile Mart ayından bu yana en düşük fiyatına düşmesi ışığında, bazı yatırımcılar altın fiyatlarının yakın dönemde bir enflasyon koruması olarak etkinliği konusunda temkinli davranıyor olabilir.

Göz Atın

Altın yılın en kötü yatırımı olabilir mi?

Allstarcharts.com’un kurucusu ve baş stratejisti J.C. Parets’e göre, altın geçen yılki en kötü yatırımlardan biri haline geldi. Parets, Yahoo Finance Live’a verdiği demeçte diyor ki:

Altını sevenler, altının neden yükselmesi gerektiğine dair güneşin altında var olan her hikayeyi uydurdu; ama sonuç olarak altın yükselmedi. Aslında, geçen yıl boyunca, tüm yılı incelediğinizde altından daha kötü bir yatırım bulmakta zorlanacaksınız.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!