banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. DOGE ve SHIB Çöktü: Bu 4 Meme Coin ise Tahtada Uçuyor!

DOGE ve SHIB Çöktü: Bu 4 Meme Coin ise Tahtada Uçuyor!

DOGE ve SHIB Çöktü: Bu 4 Meme Coin ise Tahtada Uçuyor!
DOGE ve SHIB Çöktü: Bu 4 Meme Coin ise Tahtada Uçuyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) düşüş yaşarken benzeri bazı meme coin projelerinin fiyatları, yükseliş yaşadı. Meme coin’lerin atası olan Dogecoin yüzde 1.3 kayıp yaşarken SHIB için bu oran yüzde 3.2 oldu. Ancak son 24 saatte yüzde 150’nin üzerinde artan coin’ler bulunuyor. Kriptokoin.com olarak yükselenleri aktarıyoruz…

Bu 4 meme coin ivme kazandı!

Öncelikle Zelda Inu (ZLDA) yüzde 172’lik bir yükseliş yaşadı. Zelda Inu, Binance Smart Chain (BSC) ağında başlatılan ve projenin finansmanıyla ihtiyacı olan köpeklere yardım etmeyi amaçlayan bir token olduğunu söylüyor. Kripto para, 800 token sahibi ile halihazırda 4,7 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu belirten bir gönderiyi retweetledi. Ayrıca Crypto.com uygulamasında sayfası açıldığını belirtti.

İkinci olarak, Kendisine “Meme’lerin Kralı” adını veren Infinity Doge (INFINITYDOGE), yüzde 71.53 yükseldi. Hayvan barınaklarının yanı sıra çevre sorunlarını da desteklediğini ve Dogecoin’deki kullanıcıları ödüllendireceğini söylüyor. Token, Twitter’da CoinMarketCap’te listelendiğini duyurdu.

Big News🔥🔥🔥🚀🚀🚀
Infinity Doge is now Listed On CoinMarketCaphttps://t.co/iPC1Nvgk0Y Goo Vote
Thank you for your support

🟢Next Big Marketing
🟢Goo Trending

Coingekco Is Coming🚀 pic.twitter.com/UC0RObzJrJ

— Infinity Doge (@InfinityDoge_) January 3, 2022

Üçüncü olarak, kendisini pasif Binance USD geliri yoluyla “serveti paylaşma ilkelerine inanan” ve “Save The Children” gibi hayır kurumlarına bağış yapmayı planlayan BSC tabanlı bir token olan Santa Floki (HOHOHO) yüzde 48.46 değer kazandı. Son olarak token sahiplerini ödüllendirmek için BSC ağında otomatik stake edilen bir coin olduğunu söyleyen Mars Inu (MARSINU) geçtiğimiz gün boyunca yüzde 30’un üzerinde yükseldi. Yazım sırasında geri çekilme yaşamaya başlamış durumda. Kripto para, Twitter’da önümüzdeki 48 saat içinde stake sistemini başlatacağını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!