banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu Ülke Vatandaşlarının Kripto Varlıkları Rekor Seviyede! Yasal Düzenleme Gelebilir!

Bu Ülke Vatandaşlarının Kripto Varlıkları Rekor Seviyede! Yasal Düzenleme Gelebilir!

Bu Ülke Vatandaşlarının Kripto Varlıkları Rekor Seviyede! Yasal Düzenleme Gelebilir!
Bu Ülke Vatandaşlarının Kripto Varlıkları Rekor Seviyede! Yasal Düzenleme Gelebilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir ülke daha kripto düzenlemesinin üzerinde çalışıyor!

21:00
22 Aralık 2021

Birçok ülke artık kripto paralar için yasal bir çerçeveye ihtiyaç duyulduğunu kabul ediyor. Hindistan, ABD, Türkiye ve diğer ülkeler önemli kararların arifesinde. Hindistan’ın halihazırda bazı düzenlemelere sahip olduğunu savunan Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FPCCI) Başkanı, hükümetin Bitcoin ve kripto paralar için politika oluşturmasını istedi.

Pakistanlı Kripto Para YatırımcılarıPakistan Kripto Düzenlemesi Pakistanlı Kripto Para Yatırımcıları Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FPCCI) Başkanı Nasir Hayat Magoon, Pakistan vatandaşlarının 20 milyar dolarlık kripto para yatırımına sahip olduğunu düşünüyor. Bir basın toplantısında, FPCCI başkanı Pakistanlıların kripto para birimi değerlemelerinin yerel bir rapora dayandığını açıkladı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Raporda, Hindistan’ın bu alanda bazı kısıtlamalar uyguladığına işaret ederek hükümeti bir kripto para politikası uygulamaya çağırdı. Ekim ayında Chainalysis tarafından yayınlanan bir araştırma, Pakistan’ın bir önceki yıl boyunca kripto para biriminin benimsenmesinde muazzam bir artış yaşadığını ortaya koydu. 2021 Chainalysis Küresel Kripto Edinme Endeksi, Pakistan’ı Vietnam ve Hindistan’ın ardından endeks puanı açısından en yüksek üçüncü sıraya koydu. Sıralama üç metriğe dayanmaktadır: iletilen kripto paraların değeri, P2P işlem hacmi ve aktarılan varlıkların toplam değeri. Pakistan Kripto Düzenlemesi 20 Ekim 2021’de Pakistan’ın Sindh Eyaletinin en yüksek yargı organı federal hükümeti kripto para birimi düzenlemesi için uyardı. Sindh Yüksek Mahkemesi (SHC), Bilgi Teknolojileri ve Hukuk Bakanlığı gibi devlet kurumlarına Pakistan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SECP) ve merkez bankası gibi düzenleyicilerle üç ay içinde kripto kuralları oluşturma konusunda iş birliği yapmalarını emretti. SECP, Kasım 2020’den bu yana kripto yasasını düşünüyor. Pakistan Devlet Bankası Başkanı Reza Baqir, kripto para düzenlemesinin yanı sıra, bankanın bir merkez bankası dijital para biriminin olanaklarını analiz ettiğini açıklamıştı. Yani yakında Pakistan’ın da kripto paralara yasal bir çerçeve oluşturmaya çalıştığını göreceğiz. Tüm devletler bu konuda en azından ön araştırma sürecini devam ettiriyor. Ülkemizde ise henüz netlik kazanmış bir kripto düzenlemesi bulunmuyor. Acil olarak kriptonun günlük ticarette kullanımını yasaklayan hükümet bu hususta net bir politika açıklamadı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!