banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance US, Sidney Majalya’yı Risk Yöneticisi Olarak İşe Aldı!

Binance US, Sidney Majalya’yı Risk Yöneticisi Olarak İşe Aldı!

Binance Coin (BNB)’nin Piyasa Değeri 100 Milyar Doları Aştı! Fiyat Beklentileri Neler?
Binance Coin (BNB)’nin Piyasa Değeri 100 Milyar Doları Aştı! Fiyat Beklentileri Neler?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance US, Intel’de yöneticilik yapmış olan Sidney Majalya’yı baş risk sorumlusu olarak işe aldı.

11:32
18 Aralık 2021

Binance US, bünyesinde ilk kez bir risk yöneticisi görevlendirdi. Kripto para borsasının ilk risk yöneticisi, Intel’de hukuk ve uyumdan sorumlu üst düzey yöneticilik yapmış olan Sidney Majalya oldu.

Binance US’de Yönetim DeğişikliğiBinance US’den Regülasyon Adımı Binance US’de Yönetim Değişikliği Binance US, şirketin eski CEO’su Brian Brooks’un görevi üstlendikten sadece dört ay sonra, stratejik yön konusundaki farklılıkları gerekçe göstererek istifa etmesiyle operasyonlarında büyük bir değişiklik yaşadı. Kripto para borsası, daha sonra CEO olarak geçmişte Uber’de yöneticilik yapmış olan Brian Shroder’ı atadı. Böylelikle Binance US, kısa bir zaman aralığında önemli bir yönetim değişikliğine gitmiş oldu. Binance US’den Regülasyon Adımı Binance US‘in ilk baş risk sorumlusu olarak atanan Sidney Majalya, Binance’deki rolünü dört gözle beklediğini ve borsanın düzenleyici uyum konusundaki hassasiyetini bildiğini ifade etti. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Kripto para birimleri, 2020 yılında kaydettikleri yüksek oranlı değer artışları ve piyasa değerleri ile başta yatırımcılar olmak üzere aynı zamanda düzenleyici kurumların da dikkatini üzerine çekti. Bu bağlamda, dünya çapındaki birçok regülatör kurum, bu alanda belirli birtakım yasal düzenlemeler yapabilmek adına gerekli çalışmalara başlayarak ilgili kanunları çıkardı. Burada başta Ripple ve Tether olmak üzere bazı şirketler çeşitli tartışmalar veya davalarla karşı karşıya kaldı. Bu bağlamda, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD kolu olan Binance US de düzenleyici uyuma yönelik önemli bir adım atmış oldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, birçok kez regülasyonlarla dikkat çekerek düzenleyici uyumun öneminden bahsetti. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!