banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Gate.io, 2 Milyon Dolarlık Ödüllü İlk Vadeli İşlem Yatırım Yarışmasını Başlatıyor

Gate.io, 2 Milyon Dolarlık Ödüllü İlk Vadeli İşlem Yatırım Yarışmasını Başlatıyor

Gate.io, 2 Milyon Dolarlık Ödüllü İlk Vadeli İşlem Yatırım Yarışmasını Başlatıyor
Gate.io, 2 Milyon Dolarlık Ödüllü İlk Vadeli İşlem Yatırım Yarışmasını Başlatıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
16:23
13 Aralık 2021

Dünyanın önde gelen kripto para işlem platformlarından biri olan Gate.io, dünyanın ilk kripto vadeli işlem sözleşmesi yatırım yarışmalarından birini başlatma planlarını duyurdu. 2013 yılında kurulan platform, yakın zamanda büyüyerek dünyanın altıncı en büyük kripto vadeli işlem platformu haline geldi ve bunu kutlamak için yapılacak kampanyaları sırasında 2 milyon dolar ödül verecek. Gate.io Pazarlama Müdürü Marie Tatibouet konuyla ilgili yaptığı açıklamalarında, “Gate.io, kapsamlı bir kripto yatırım platformu oluşturmak için yıllarını harcadı. Çoğu kullanıcı spot işlemleri tercih etse de son aylarda vadeli işlem platformumuzun popülaritesi hızla arttı ve bu nedenle platforma yeni özellikler eklerken tekliflerimizi genişletmeye odaklandık.” sözlerini kullandı.

Gate.io Sürekli SözleşmelerDünyanın İlk Vadeli İşlem Yatırım Yarışması Gate.io Sürekli Sözleşmeler Sözleşmeli alım satım, temel olarak hızlı karlara erişim sağlayan kaldıraç artırma fırsatları nedeniyle popüler bir tekliftir. Gate.io’nun spot ve vadeli işlem yatırımının başarısı üzerine inşa edilen şirket, sözleşmeli işlem hizmetlerinin bir parçası olarak Sürekli Sözleşmeleri başlattı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Sürekli Sözleşmeler, kullanıcılara nispeten daha az risk sunarken, çoğu rakip platformdan daha yüksek kaldıraçla vadeli işlem sözleşmeleri yatırımına izin verir. Gate.io‘nun Sürekli Sözleşmeleri, 1.000 BTC’nin üzerinde bir sigorta fonuna sahiptir ve Bitcoin’de 100 kata kadar kaldıraç ve ETH, EOS, LTC ve daha fazlası gibi yüzlerce diğer popüler kripto para biriminde 20 kata kadar kaldıraç gibi çeşitli kaldıraç alım satım seçenekleri sunar. Üç yıl önce ilk kez kullanıma sunulduğundan bu yana Gate.io’daki Sürekli Sözleşmeler, platformda sunulan en popüler yatırım özelliklerinden biri haline geldi. Sürekli Sözleşmeler, her bir varlığın kapanış fiyatını belirlemek için küresel, çok platformlu entegre bir fiyat göstergesi kullanıyor ve kesin doğrulukla adil piyasa analitiği sağlıyor. Ayrıca Gate.io’da Sürekli Sözleşme işlemleri yapmanın düşük işlem ücretleri, sunulan farklı işlem çiftleri, düzenli sözleşme bonusları gibi birçok başka avantajı bulunuyor. Dünyanın İlk Vadeli İşlem Yatırım Yarışması Vadeli İşlem Yatırım Yarışması 15 Aralık 2021’de başlayacak. Yapılan açıklamalara göre daha fazla kullanıcıya katılma fırsatı vermek için şampiyona erken kayıt ile başlayacak. Şampiyona 2 milyon dolarlık dinamik bir ödül havuzuna sahip olacak ve NFT ödülleri ve oylama ödülleriyle grup ve bireysel yarışmalardan oluşacak. Dünya çapındaki kullanıcılar, turnuva için kolayca hak kazanmak için resmi turnuva web sitesi aracılığıyla kayıt olabilirler. Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!