banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde: Dev Şirket, Sepetine Ekledi!

Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde: Dev Şirket, Sepetine Ekledi!

Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde: Dev Şirket, Sepetine Ekledi!
Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde: Dev Şirket, Sepetine Ekledi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika’nın en büyük online hizmet veren perakendecilerinden biri olan Newegg, meme coin projesi Shiba Inu (SHIB)’i ödeme aracı olarak kabul etmeye başladı. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okumaya devam ediniz.

Shiba Inu, ödeme aracı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor

Şirket Perşembe günü yaptığı açıklamada, elektronik ve bilgisayar e-mağazası Newegg’in nihayet bir ödeme aracı olarak Shiba Inu’yu (SHIB) eklediğini duyurdu:

Artık SHIB kabul ediyoruz. Bir bilgisayar kullanarak ödeme yaparken ödemeniz olarak BitPay’i seçmeniz yeterli. SHIB ile alışveriş yapın.

We're now accepting $SHIB. Just select @BitPay as your payment when checking out using a PC. @Shibtoken @ShytoshiKusama #ShibArmy #Shib #friendshib #newegg
Shop with SHIB https://t.co/OvXfiwhhnt pic.twitter.com/n8LeOK3Pa4

— Newegg (@Newegg) December 9, 2021

Online perakende devi Newegg , Kasım ayı sonlarında desteklenen kripto para birimleri grubuna meme coin’i olan Shiba Inu (SHIB)’i ekleyeceğini resmen onayladı. Yeni ekleme, Los Angeles, California’daki dünyanın en büyük dijital ev dışı reklam panosunda ilan edildi.

Bugün erken saatlerde BitPay, desteklenen traderlar için SHIB ödemelerini etkinleştirdiğini ve kripto para biriminin benimsenmesi için güçlü bir destek sağladığını duyurdu. Buna ilaveten sinema devi AMC, 2022’nin ilk çeyreğinde SHIB ödemelerini ekleme yolunda ilerliyor.

Shiba Inu, yazının yazıldığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 18,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 13. en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor. SHIB fiyatı, 28 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008845 dolara ulaştıktan sonra, gerilemeye başladı ve şu anda ATH’ından %61 aşağıda 0,00003469 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!