banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Algorand (ALGO) Yeni Bir Ralliye Mi Hazırlanıyor?

Algorand (ALGO) Yeni Bir Ralliye Mi Hazırlanıyor?

Algorand (ALGO) Yeni Bir Ralliye Mi Hazırlanıyor?
Algorand (ALGO) Yeni Bir Ralliye Mi Hazırlanıyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son Algorand (ALGO) gelişmeleri ve fiyat beklentileri!

23:20
1 Aralık 2021

ALGO günü %7’yi aşan yükselişle kapatmaya hazırlanıyor, peki daha fazlası gelecek mi? Yazı hazırlandığı sırada 2 dolar sınırında bulunan ALGO için güncel veriler yükseliş eğilimini teyit ediyor. Fiyat 1,56 dolar desteğinden döndü ve şimdi ikili dip modeliyle güçlü bir ralliye hazırlanıyor.

Algorand (ALGO)Algorand (ALGO) Anlaşması Algorand (ALGO) Günlük grafikte yükselen kanala giren fiyat ralliyi başlatmak için hazır görünüyor. Yakın zamanda 1,56 desteğine kadar gevşeyen ALGO burada güzel bir talep oluşturdu ve fiyatın daha aşağıya sarkması önlendi. RSI son destek testinden bu yana toparlanmaya devam ediyor ve fiyatla uyumlu şekilde yukarı gidiyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Dört saatlik grafikte ise çift dipli bir model oluştu. Bununla birlikte, 1,56 dolarlık işaretin boyun çizgisine ek olarak, ALGO aynı zamanda daha önce paralel bir kanalda iyi destek sağlayan yükselen trend çizgisinden dirençle karşı karşıya kalacak. Hali hazırda bu direnci test eden ALGO 2,02 dolara kadar gün içinde yükseldi. Bir sonraki direnç seviyeleri ise 2,1 ve 2,28 dolar olacaktır. Eğer bu bölgeler de hacimli şekilde aşılırsa fiyat yeni ATH yolunca ciddi destek bulacak. Algorand (ALGO) Anlaşması Borderless Capital tarafından ALGO ekosistemine destek için milyon dolarlık yeni bir fon başlattı. Bu sayede Algorand blockchain’inde faaliyet gösterecek DeFi ve DApp girişimleri desteklenecek. Diğer önemli bir anlaşma ise Algorand Vakfı ile Singapur Blockchain Derneği arasında iki hafta önce imzalandı. 15 Kasım tarihinde yapılan iş birliği anlaşmasıyla ALGO gayet prestijli bir kurumun da desteğini almış oldu. Eylül ayında ekosistemindeki DeFi girişimlerini desteklemek için 300 milyon dolarlık bir fon duyuran Algorand özellikle DeFi ve NFT alanlarında ekosistemini genişletmek istiyor. Ölçeklenebilir ve düşük işlem maliyetli Algorand ağı yeterli popülerliği de yakalayabilirse bu alanlarda adından daha fazla söz ettirebilir. Hali hazırda Algorand en değerli 20’nci kripto para konumunda bulunuyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!