banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 21Shares, Avrupa’nın ilk Polygon ETP’sini Paris ve Amsterdam’da listeleyecek

21Shares, Avrupa’nın ilk Polygon ETP’sini Paris ve Amsterdam’da listeleyecek

21Shares, Avrupa’nın ilk Polygon ETP’sini Paris ve Amsterdam’da listeleyecek
21Shares, Avrupa’nın ilk Polygon ETP’sini Paris ve Amsterdam’da listeleyecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre merkezli yatırım ürünü sağlayıcısı 21Shares firması, Avrupa’nın Polygon performansını takip eden ilk borsa yatırım ürününü (ETP) Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsalarında listeleyecek. Şu anda 3 binden fazla uygulamaya ev sahipliği yapan Polygon, Ethereum ağındaki tıkanıklıkları gidermek ve işlem ücretlerini azaltmak amacıyla yaratılmıştı.

Paris’teki Euronext’te euro ile işlem görecek olan Polygon ETP’sinin kısaltması “MATIC FP”, Amsterdam’daki Euronext’te ABD doları ile işlem görecek olan Polygon ETP’sinin kısaltması ise “MATIC NA” olacak.

Son dönemin yükselen kripto parası Solana’nın da dahil olduğu 20 kripto para ETP’si çıkaran 21Shares şirketi, henüz 15 gün önce de AVAX, MATIC ve ALGO ETP’lerini SIX Borsası’nda listelemişti. Firma Ekim ayında ise, saklama ve “staking” hizmetleri için İngiltere merkezli altyapı sağlayıcısı Copper’la anlaşma sağlamıştı.

Şirket bugün yaptığı açıklamayla, Kasım ayı itibariyle 81 listelemede bulunan ve toplam değeri 2.9 milyar dolar olan 20 kripto para ETP’ine sahip olduğunu duyurdu. 21Shares ayrıca stake yaan kullanıcılarına da Tezos ve Solana ödülleri veriyor. Ürünler, regüle edilmiş olan Avrupalı ve İsviçreli toplam 8 borsada listeleniyor.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!