banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Analistten Önemli İpuçları: Bu 5 Coin 15X Yapabilir!

Popüler Analistten Önemli İpuçları: Bu 5 Coin 15X Yapabilir!

Popüler Analistten Önemli İpuçları: Bu 5 Coin 15X Yapabilir!
Popüler Analistten Önemli İpuçları: Bu 5 Coin 15X Yapabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler isimlerinden Alex Becker, yaptığı açıklamalarda 15 kata kadar artış yaşama potansiyeli olan coin’leri paylaştı. 

15:01
1 Aralık 2021

Kripto para piyasasının popüler analist ve yatırımcılarından olan Alex Becker, 30 gün içinde 15 kata kadar artış yaşama potansiyeline sahip olan kripto para birimlerini takipçileri ile paylaştı. Peki, bu 5 kripto para birimi hangileri?

RMRK (RMRK)Voyager Token (VGX)Fantom (FTM)Vulcan Forged PYR (PYR)Cryowar (CWR) RMRK (RMRK) Becker’ın listesinde ilk sırada Polkadot’un canary network’ü olan Kusama’da çalışan RMRK yer alıyor. Analist projeyi, “Birbirinden bağımsız olan ancak NFT yaratıcısının onları bir araya getirirken keyfi bir karmaşıklık sistemi oluşturmasına izin veren NFT legolarıdır.” şeklinde tanımlıyor. Tüm bu işlevsellikler sayesinde Becker, RMRK‘nin Ethereum’da bulunan NFT’lerle ilgili bazı temel sorunları çözdüğünü vurguluyor. Kusama blok zincirinin kullanılıyor olması analiste göre, kullanıcılar NFT’ler ile ilgili işlemler yaparken ağ tıkanıklığı yaşanma şansının çok düşük olduğu anlamına geliyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Voyager Token (VGX) Yatırımcının listesinde ikinci sırada, yatırımcılara kripto varlık işlemlerinde güvenli bir erişim noktası sağlayan ve bir broker olarak tanımlanan Voyager Token (VGX) bulunuyor. Becker, “Voyager, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara kripto varlık işlemleri için neredeyse anında çözüm sunmak üzere tasarlandı.” sözlerini kullanıyor. Analistin de belirttiği gibi Voyager, geleneksel online aracı kurumların kullanıcılarına sundukları ile oldukça benzer bir platform oluşturdu. Voyager ile yatırımcılar özellikle farklı kripto borsalarında alış ve satış fiyatları arasındaki farkları ve daha yüksek likidite seviyelerini değerlendirebilir. Fantom (FTM) Fantom (FTM) geliştiricilere, kendi bespoke konsensüs algoritmasını kullanarak merkezi olmayan finans hizmetleri sağlayan bir akıllı sözleşme platformudur. Ayrıca Fantom, blok zinciri tabanlı teknolojisini uygulamak için birkaç ulusal hükümetle birlikte de çalışıyor. Fantom Vakfı, blok zincirine dayalı özelleştirilmiş bir kurumsal kaynak planlama yazılım paketi geliştirmek için amacıyla pilot Fantom inceleme programı için Pakistan Pencap Hapishaneleri Departmanı ile bir anlaşması imzaladı. Analist ise FTM ile ilgili olarak, “Fantom, yılın başından bu yana neredeyse %7.000 kazanç elde etti. Bu kazanç, popüler kripto Dogecoin’den bile daha fazla.” sözlerini kullanıyor. Vulcan Forged PYR (PYR) Vulcan Forged bir blockchain oyun stüdyosu ve NFT pazarı olarak tanımlanabilir. Oynaması ve inşa etmesi kolay bir ekosistem olarak tasarlanan Vulcan Forged; geliştiricileri, geliştirme programları, kuluçka ve kitle fonlaması yoluyla destekleyerek birinci sınıf blok zinciri oyunlarının geliştirilmesini destekleyen topluluk temelli bir proje şeklinde nitelendiriliyor. Becker proje ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanıyor:

Vulcan Forged kullanıcıların, popüler oyunlara ve oyun içinde dijital varlık alıp satmak için devasa bir NFT pazarına erişebilecekleri tek durak noktasıdır.

Cryowar (CWR) Listede son sırada Solana Blockchain ve Unreal Engine üzerine inşa edilmiş, aksiyon dolu bir bilgisayar ve mobil NFT oyunu olan Cryowar (CWR) bulunuyor. Cryowar, Unreal Engine 4’ün grafik gücünden tam anlamıyla yararlanıyor ve saniyede 120 kareye kadar PC düzeyindeki grafikleri sorunsuz bir şekilde doğrudan akıllı telefonunuzda görmenizi sağlıyor. Becker konuyla alakalı olarak, “Hayat kısa ve günün 30 dakikasını tek bir maçı tamamlamak için harcamamalısın. Cryowar’da savaşlar 3 dakika veya daha kısa sürüyor, bu da istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde hızlı ve heyecan verici bir turun keyfini çıkarmanıza izin veriyor.” sözlerini kullanıyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!