banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist Bitcoin Konusunda Uyardı: Büyük Boğa Tuzağı!

Analist Bitcoin Konusunda Uyardı: Büyük Boğa Tuzağı!

Analist Bitcoin Konusunda Uyardı: Büyük Boğa Tuzağı!
Analist Bitcoin Konusunda Uyardı: Büyük Boğa Tuzağı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analisti Bitcoin yatırımcılarını uyardı ve BTC sıçramasının büyük boğa tuzağı kurabileceğini söyledi. Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve traderı Altcoin Sherpa, BTC’nin büyük bir boğa tuzağı kurabileceği bir senaryoyu özetlerken Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

Bu 3 Altcoin Kurumsallara Açıldı!

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/pexels-photo-8370389.jpeg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/pexels-photo-8370389.jpeg?fit=780%2C470&ssl=1″ loading=”lazy” width=”780″ height=”470″ >

Bitcoin yatırımcılarını uyardı

Yeni bir strateji oturumunda, analist Altcoin Sherpa, BTC yatırımcılarının son sıçramadan sonra henüz tehlikeden çıkmadığını belirterek endişelerinin temel sebebinin de piyasanın yapısının değişmesine bağladı. Analist şöyle dedi:

Eğer 69.000 dolar alanından, Kasım ayının başlarında kurulandan daha düşük bir yüksek yapıyorsa, bu noktada daha düşük bir yüksek görürsek, o zaman oldukça endişelenmeye başlıyorum çünkü o zaman piyasa yapısının değiştiğini görebilirsiniz.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!