banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzman Görüşü: İşte Dikkat Etmeniz Gereken En İyi 5 Altcoin!

Uzman Görüşü: İşte Dikkat Etmeniz Gereken En İyi 5 Altcoin!

Uzman Görüşü: İşte Dikkat Etmeniz Gereken En İyi 5 Altcoin!
Uzman Görüşü: İşte Dikkat Etmeniz Gereken En İyi 5 Altcoin!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın son çeyreğine doğru ilerlerken, Blockchain projeleri 4.4 milyar dolarla rekor kırdı. İnternetin önde gelen istatistik veri tabanı Statista, 2021 yılını “kripto para birimi yılı” olarak adlandırıyor. Tüm bu sermaye akışı da; merkeziyetsizlik, şeffaflık ve güvenlik olmak üzere 3 temel unsur etrafında toplanıyor. Doğası gereği bu kriterlere uygun ve gelecek vaat eden, 5 Blockchain projesinin nasıl kullanıldığını keşfediyoruz. Altcoin Polygon ile başlayalım…

Blockchain’in interneti: Altcoin Polygon 

Polygon, Ethereum Blockchain’in interneti olarak tanımlanmaktadır. ETH geliştiricileri ve yatırımcıları arasında yaygındır ve dApp’ler oluşturmak için kullanılır. Aynı zamanda, en büyük DeFi ekosistemine sahiptir. Ancak, bazı kusurları bulunmaktadır. ETH için giderilmesi gereken en büyük iki sorun; yüksek gas ücretleri ve düşük işlem hızıdır. Polygon’da bu sorunlara çözüm bulmayı hedeflemektedir.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/07/defi.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/07/defi.jpg?fit=1024%2C599&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”599″ src=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/07/defi.jpg?resize=1024%2C599&ssl=1″ alt=”Ethereum, Uniswap, Polygon, BSC: DeFi Çılgınlığı Bu Altcoin’e Geçiyor!” data-recalc-dims=”1″ />

Örneğin, Easyfi gibi DeFi projeleri ve Neon District gibi NFT projeleri de dahil olmak üzere yüzlerce merkezi olmayan uygulama, operasyonlarını Polygon ile ölçeklendirdi. Aynı zamanda, 13 yaşındaki bir öğrencinin, şu anda milyonlarca doları yöneten bir kripto para birimi para yönetimi ekosistemi olan PolyGaj’ı oluşturduğu, ölçeklenebilir DApp’ler oluşturmayı en kolay haline getiriyor. Bu arada, Blockchain oyunları ve NFT’leri büyütmek için Polygon Studios adlı bir birim bile başlattı. Yatırımcılardan Mark Cuban’ın yardımıyla, özel NFT modellerini ve pazar yerlerini başlatmayı kolaylaştıran Polygon NFT Studio’yu kurdu. Bu nedenle, hem basitliği hemde çeşitliliğiyle Polygon, dikkat edilmesi gereken 5 altcoin listesinde 1.sırada yer alıyor.

Merkezsiz sanal dünya: Next Earth

Next Earth, kullanıcıları tarafından oluşturulan ve yönetilen sanal bir dünyadır. Hayır kurumlarına katkıda bulunurken, Dünya’sının bire bir dijital kopyasından sanal arazi satın alabileceğiniz ve ticaret yapabileceğiniz bir yerdir. Uzun vadeli vizyonu, kullanıcıların küçük sahnelerden genişleyen şehirlere kadar her şeyi inşa etmelerini sağlamak; sosyal toplantılara ev sahipliği yapmak veya iş toplantıları düzenlemek; hatta arkadaşlarla maceralara atılmaktır. En popüler özelliği de, Next Earth’in bir Blockchain’e sahip olmasıyla güvenli, şeffaf ve tüm kullanıcılar tarafından kolayca doğrulanabilmesidir. Bu sayede, herhangi bir endişe duymadan mülkiyetinizin değiştirilmesi konusunda kaygılanmanıza gerek kalmaz.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!