banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin Düşse De Bu Altcoinler Yükselmeye Devam Ediyor!

Bitcoin Düşse De Bu Altcoinler Yükselmeye Devam Ediyor!

Ünlü İsim Ekim Ayında Yükseliş Yaşayabilecek 8 Altcoini Sıraladı
Ünlü İsim Ekim Ayında Yükseliş Yaşayabilecek 8 Altcoini Sıraladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Afrika’da ortaya çıkan yeni koronavirüs varyantının oluşturduğu endişeler küresel piyasalarda  büyük bir satış dalgasını tetiklerken, kripto paralarda bundan nasibini aldı.

Gün içerisinde Bitcoin 53500$’a kadar gerilerken, kayıplar %10’un üzerine çıktı. Bitcoin’e teknik olarak baktığımızda önemli bir destek seviyesinde olduğumuzu görüyoruz.

Bitcoin trend desteğinde tutunmaya çalışırken birçok altcoinin de geçtiğimiz günlerdeki karlarını sildiğini ve destek seviyelerine gerilediğini gözlemliyoruz. Bitcoin’de yükselen trend desteğinin korunması, altcoinlerdeki kayıpların telafi edilmesine yardımcı olacaktır.

Bitcoin’deki geri çekilmeye rağmen son 24 saatte yükseliş trendini koruyan altcoinler olduğunu görüyoruz.

CoinmarketCap verilerine göre ilk 100 kripto para arasında yer alıp son 24 saatlik performansı bakımından Bitcoin ve diğer altcoinlerden pozitif ayrışan kripto paralar şunlar;

CoinmarketCap verilerine göre ilk 100 kripto para arasında yer alıp son 24 saatlik performansı bakımından en çok kayıp yaşayan kripto paralar ise şunlar;

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!