banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dev Banka Altın Tahminini Verdi ve “Bu 2 Varlıktan Kaçının” Dedi!

Dev Banka Altın Tahminini Verdi ve “Bu 2 Varlıktan Kaçının” Dedi!

Dev Banka Altın Tahminini Verdi ve “Bu 2 Varlıktan Kaçının” Dedi!
Dev Banka Altın Tahminini Verdi ve “Bu 2 Varlıktan Kaçının” Dedi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Morgan Stanley’deki stratejistlere göre, yüksek değerlemeler ve daha sıkı para politikası iyi bir yatırım senaryosunu desteklemediği için, gelecek yıl ABD hisse senetlerinden ve tahvillerinden kaçınmak en iyisi. Son gelişmelerle, reel verimlerin sürücü koltuğunda sağlam bir şekilde oturduğunu belirten stratejistler, enflasyonun yüksek kalması ve reel verimlerin baskı altında bulunması durumunda, altın için kısa vadede risklerin boğa pozisyonuna doğru kaydığını kaydediyorlar. Kriptokoin.com olarak Morgan Stanley’in 2022 piyasa tahminlerini ve altın beklentilerini okuyucularımız için derledik.

Stratejistlere göre yatırımcıların daha fazla kar için Avrupa ve Japonya’ya bakması daha iyi

2022’nin gerçekten ‘orta ile geç dönem’ zorluklarla ilgili olduğunu düşünen Morgan Stanley’in stratejistleri 2022 görünümü için, yüksek değerlemelere karşı daha iyi büyüme, sıkılaştırma politikası, başıboş yatırımcı faaliyetleri ve çoğu yatırımcının alışık olduğundan daha yüksek enflasyon öngörüyor. Ayrıca stratejistler, S&P 500’ün ters yüz olması ve ABD 10 yıllık tahvil faizleri de dahil olmak üzere, beklentilerin oldukça üzerinde olan birçok sorun gördüklerini belirtiyorlar. Stratejistler, daha sabırlı ve uyumlu merkez bankalarına atıfta bulunarak, yatırımcıların daha fazla kar için Avrupa ve Japonya’ya bakmasının daha iyi olabileceğini düşünüyorlar. Morgan Stanley’nin ABD hisse senedi stratejisi başkanı Mike Wilson notta şu değerlendirmeyi yapıyor:

Görünüşte, kazanç artışı yavaşladıkça, tahvil faizleri arttıkça ve şirketler kesintiye uğrayan tedarik zincirlerinin ve artan girdi maliyetlerinin zorluklarını aşmaya devam ettikçe, küresel hisse senetlerinin son 18 aydaki sakin seyrinin biraz daha oynak hale geleceğini söylemek için birkaç neden olduğunu düşünüyoruz.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!