banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu Teknik Görünümü: SHIB, Fırtına Öncesi Sessizlik Döneminde Mi?

Shiba Inu Teknik Görünümü: SHIB, Fırtına Öncesi Sessizlik Döneminde Mi?

Shiba Inu Teknik Görünümü: SHIB, Fırtına Öncesi Sessizlik Döneminde Mi?
Shiba Inu Teknik Görünümü: SHIB, Fırtına Öncesi Sessizlik Döneminde Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu fiyatı dar bir aralıkta işlem görürken uzmanlar büyük bir kırılma öngörüyor.

16:10
15 Kasım 2021

Shiba Inu oynaklığı ve hacmi son birkaç günde geçmişe nazaran düşük seviyelerde seyretti. SHIB, bir hamleden önce konsolidasyon dönemi gerçekleştirdiğini gösteriyor. SHIB fiyatı dar bir aralıkta sıkıştı ve büyük bir artış potansiyeli barındırıyor.

Shiba Inu Teknik AnaliziSHIB, Bu Kilit Seviyeyi Aşmaya Çalışıyor Shiba Inu Teknik Analizi Shiba Inu fiyatı dar bir aralıkta işlem görürken uzmanlar büyük bir kırılma öngörüyor. Kaydedilen önemli seviyeler ise 0.000050 dolarlık destek noktası ile 0.000055 dolarlık direnç seviyesidir. SHIB, azalan üçgen modelinden çıkmak için mücadelesini sürdürüyor.  Metrikler ise düüşüş trendinin en azından şimdilik duraksadığını gösteriyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Boğaların Shiba Inu‘da momentumu ele geçirmesi, artış trendinin başlangıcını ifade edebilir. SHIB teknik göstergelerinde düşen üçgen modelinden kopuşun ardından işlem hacmi düşük kaldı. Bu fırtına öncesi sessizlik senaryosu ihtimalini artıracaktır. RSI, 50 seviyesinde kalırken her iki yöne herhangi bir eğilimin öncesinde duraklama seansı belirtiyor. MACD alçalan üçgen modelinden kopuş sırasında yükseliş eğilimini tamamlarken takip eden momentum zayıflığına işaret ediyor. Bununla birlikte günlük zaman diliminde MACD, histogramda daha yüksek dipler çizerken yükseliş eğiliminin yakında geri dönebileceğini gösteriyor. SHIB, Bu Kilit Seviyeyi Aşmaya Çalışıyor SHIB üzerindeki öngörüler şu anda tarafsız ancak azalan üçgenden patlama senaryosu yükseliş senaryosu olsa da momentum mevcut trendi devam ettirmek adına yetersiz. Tekrar yükselişe geçmek için 0.000055 dolarlık kilit direnç seviyesinin kırılması şartı bulunuyor. SHIB fiyat için kısa vadeli tahmin ise mevcut kilit destek ve direnç seviyeleri arasındaki bir seyirdir. Ancak yükseliş trendinin onayı için belirtilen fiyat aralığından çıkmak ve yukarı hareket etmek gerekiyor. Oynaklık ve momentum azaldıkça keskin bir kırılma olasılığı artar. Uzmanların önerileri sabırlı olma ve kilit direnç seviyesini yakın takibi olarak kaydedildi. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!