Citadel CEO’su Ken Griffin, Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu
Citadel CEO’su Ken Griffin, Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Citadel CEO’su Ken Griffin, Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı milyarder Ken Griffin, Ethereum ile Bitcoin’i karşılaştıran yorumlarda bulundu.

18:35
12 Kasım 2021

Citadel CEO’su Ken Griffin, kripto para birimi alanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Görüşlerine Ethereum parantezi açan başarılı isim, The New York Times DealBook’tan Andrew Ross Sorkin’in sorularını yanıtladı.

İçerik Rehberi

Milyarder Girişimcinin Ethereum ve Bitcoin YorumuDijital Dolar Milyarder Girişimcinin Ethereum ve Bitcoin Yorumu Amerikalı milyarder Ken Griffin, Ethereum ile Bitcoin‘i karşılaştıran yorumlarda bulundu. Griffin, en popüler ikinci kripto para birimi Ethereum’un Bitcoin’in yerini alacağına inanıyor. Saniye başına daha hızlı işlem, temiz enerji ve düşük işlem ücretleri en önemli faktörler arasında yer alıyor. Bu durum ele alındığın Ethereum yüksek ağ ücretleri, kirli enerji ve yavaş işlem hızı nedeniyle aday listesinde güçlü bir konumda bulunmuyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ancak ETH 2.0 ile ağın ölçeklenebilirlik sorunlarının çözülmesi ve en önemlisi işlem ücretlerinin kabul edilebilir seviyeye çekilmesi Ethereum’da önemli bir kilometre taşını temsil edecektir. Bunların önümüzdeki birkaç yıl boyunca şekillenmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Griffin, ABD merkez bankası dijital para biriminin kripto alanına aykırı olduğuna inanırken şunları kaydetti:

Bence hepimiz hala merkezsiz finans dünyasına girmek, düşük maliyetli ve etkili bir ödeme sistemi isteyip istemediğimizi anlamaya çalışıyoruz. Kripto topluluğu bu sorulara cevap bulacak mı yoksa dijital dolarla mı çözülecek önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.

Dijital Dolar Belirtilen argümandaki eksiklik, dijital doların şu anda DeFi‘da mevcut olan getirilerin yanına yaklaşamadığıdır. Enflasyon da zamanla dijital doların değerinin düştüğü durumda Bitcoin ve Ethereum gibi sınırlı arzlı kripto varlıkları bir güvenli liman görevi görecektir. Ek olarak herhangi bir CBDC devlet tarafından izlenecek ve kontrol edilecektir. Bu, bir şekilde kriptonun anti tezidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!