banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü CIO, 4 Favori Altcoin’ini Paylaştı: Başarılı Olacaklar!

Ünlü CIO, 4 Favori Altcoin’ini Paylaştı: Başarılı Olacaklar!

Ünlü CIO, 4 Favori Altcoin’ini Paylaştı: Başarılı Olacaklar!
Ünlü CIO, 4 Favori Altcoin’ini Paylaştı: Başarılı Olacaklar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IDX Digital Assets CIO’su Ben McMillan, kripto para birimlerinin yakın vadede bir geri çekilme yaşayabileceğini düşünüyor. Ancak CIO, daha uzun bir zaman çizelgesinde, devrim niteliğindeki teknolojinin hala ilk aşamalarında olduğuna inanıyor. Ben McMillan verdiği bir demeçte, önemli kullanım örneklerine sahip olduğunu düşündüğü dört altcoin projesini paylaşıyor. Biz de Kriptokoin.com olarak ünlü CIO’nun kripto para piyasası ve beğendiği altcoin projelerine ilişkin yorumlarını sizler için derledik.

IDX Digital Assets’in kullandığı model “bekle ve gör” döneminde olduğumuzu söylüyor

Kısa vadede, Ben McMillan konu kripto olduğunda biraz fren yapmaya başlıyor. Yaklaşık 550 milyon dolarlık varlığı yöneten IDX Digital Assets’in baş yatırım sorumlusu Ben McMillan, çeşitli momentum ölçütlerini hesaba katan bir model kullanıyor. Şu anda bu model bir “bekle ve gör” döneminde olduğumuzu söylüyor, bahar kripto ayı piyasasının başlangıcıyla benzerlikleri vurguluyor. Ünlü CIO, vermiş olduğu bir demeçte şunları söylüyor:

Dışarıda, satın alma spekülasyonunun biraz azaldığını gösteren bir şey var. Ve yine, o zaman fişleri masadan nispeten hızlı bir şekilde çıkarmak istersiniz.

Örneğin, Nisan ayının ortalarında Bitcoin, sonunda %52’lik bir düşüşle başladı. Fiyatı son birkaç hafta içinde nispeten sabit kaldı. Ben McMillan, şu açıklamayı yapıyor:

Geri Mayıs ayında mükemmel bir örnek oldu. Tüm zamanların en yüksek seviyelerine karşı olmamıza ve çok fazla heyecan ve olumlu duygu olmasına rağmen, tam olarak bu tür bir azalan momentum gördük. Modellerimiz, Bitcoin’de azalan bir momentum olduğu gerçeğine karşı çok hassastı.

Bitcoin

“Kripto dünyası, internet kadar devrim niteliğinde”

Ben McMillan, artan kripto benimsemesinin etkilerini anıtsal bir şey olarak nitelendiriyor ve varlık sınıfının büyümesinin ilk günlerinde olduğumuzu düşünüyor. Uzayın temelleri “hiç bu kadar iyi görünmemişti” diyen Ben McMillan, müşterilerin, örneğin Bitcoin gibi kripto para birimlerinden daha net bir kullanım durumu görebildiğinden, özellikle merkezi olmayan finans (DeFi) protokolleri konusunda yükselişte olduğunu belirtiyor. CIO, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Birçok insanın e-postaların bir moda olduğunu veya web sitelerinin bir moda olduğunu düşündüğü 90’ların başında internetin ilk günlerini hatırlayacak kadar yaşlıyım. Ve şimdi tabii ki her yerdeler. Bence DeFi ekosisteminde pek çok insanın ‘Hey bunlar gerçek dünya sorunlarını çözüyor, bu sadece boş bir heves olmayabilir’ diye görmeye başladığı çok benzer bir aşamadayız. İnternet kadar devrim niteliğinde. Ve bence bundan 10-20 yıl sonra hepimiz geriye bakıp, bunun bir moda olduğunu düşünmek için güleceğiz.

Ben McMillan’ın beğendiği 4 altcoin

Ünlü CIO, dot-com balonundan sonra bazı web sitelerinin ortadan kaybolması gibi, bazı kripto projelerinin de ortadan kalkacağını düşünüyor, ancak, özellikle dört altcoin projesinin, etrafta dolaşma ve başarı bulma konusunda güçlü şansa sahip olduğuna inanıyor. Bunlardan birincisi, Ethereum Blockchain’ine ve yüksek işlem ücretlerine bir alternatif olan Solana (SOL). Ben McMillan, şunları söylüyor:

Uzun süredir Solana konusunda çok iyimseriz çünkü güçlü bir iltifatı temsil ediyordu. Bir rakip değil, birinci katman çözümü olarak Ethereum’un tamamlayıcısıydı.

Altcoin

Sıradaki, Uniswap gibi bir kripto dönüştürme platformu Bancor (BNT). Ben McMillan, Bancor’un orijinal kodunun uzun vadede onlara yardımcı olacağını söylüyor:

Bu adamlar protokollerini oluştururken gerçekten düşünceli olmak konusunda gerçekten iyi bir iş çıkardılar. DeFi Summer 2020’nin büyümesinde gördüğünüz şey, bir çok başka protokolün sadece diğer insanların kodunu çatalladığını ve çok hızlı bir şekilde piyasaya sürüldüğünü gördünüz, ki bu mutlaka kötü bir şey değil, çok fazla büyümeyi kolaylaştırdı. Ama iyi yapılandırılmış ve iyi düşünülmüş DAO’lar için daha fazla takdir görmeye başlıyoruz. Yani, özellikle kurumlar inşa ettiklerini takdir etmeye başladıklarında, gelecekte birçok ilginç gelişme görebileceğini düşünüyorum.

Son olarak, Ben McMillan beğenildi altcoin projesi Stellar (XLM) hakkında şu düşüncelerini paylaşıyor:

Küresel ödeme ağına baktığınızda, bu çok eski bir teknoloji. Tüketici odaklı uygulama katmanlarına entegre olmaya başladığında böyle bir şeyi kolayca görebiliyordum. Multi trilyon dolarlık devasa bir uluslararası ödeme ağından gerçekten büyük bir pay alabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!