banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist, Yükseliş Beklediği 2 Metaverse Coin’in İsmini Verdi!

Analist, Yükseliş Beklediği 2 Metaverse Coin’in İsmini Verdi!

Analist, Yükseliş Beklediği 2 Metaverse Coin’in İsmini Verdi!
Analist, Yükseliş Beklediği 2 Metaverse Coin’in İsmini Verdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının odak noktası, şirketlerin sektöre yeni adımlarıyla şekillenebiliyor. Son örneklerinden olan metaverse coin projeleri, Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşmasıyla gündeme geldi. Meme coin’lerin, DeFi’lerin ve NFT’lerin yanında, kripto yatırımcıları gözleri şimdi metaverse projelerine çeviriyor. Bizde Kriptokoin.com olarak Crypto Tips analistlerinin potansiyel gördüğü 2 projenin analizlerini derledik. İşte ayrıntılar…

İlk metaverse coin seçimi: Ovr (OVR)

Youtube kripto kanalı Crypto Tips analistleri, gündemi değiştiren Facebook haberinden sonra henüz yükselişe geçmemiş olan 2 metaverse coin projesini paylaştı. Analistlere göre dikkat edilmesi gereken kripto para birimlerinden ilki Ovr (OVR). Proje, Binance Smart Chain ve Ethereum tabanında yer alıyor. En çok hacmi BSC üzerinde topluyor. OVR’de dikkat çeken noktalardan bir diğeri son 30 günde %272 fiyat patlaması. Ancak metaverse coin son bir haftadır yatay hareket ediyor ve analiste göre 2,50 dolar direncinin üzerine adım atabilirse, fiyat keşfi moduna geçebilir. Ayrıca Metaverse çılgınlığının güçlenmesiyle, OVR için beklenen rallinin gerçekleşebileceği düşünülüyor.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/image-53.png?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/image-53.png?fit=1024%2C660&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”660″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/image-53.png?resize=1024%2C660&ssl=1″ alt=”” data-recalc-dims=”1″ />

İkinci olarak Enjin’e (ENJ) göz atıyoruz. Proje geçtiğimiz günlerde 100 milyon dolarlık fonla Efinity’e (EFI) yatırım yapacağını duyurdu. Analistler ise ENJ’nin son 30 günde %90 yükselmesini yetersiz buluyor. Crypto Tips analistlerine göre ENJ’nin gerçek değeri 10 dolar civarında. Portföy için tercih yapmadan önce, metaverse ile ilgili tüm detaylara buradan (bölüm-1 , bölüm-2) ulaşabilirsiniz. Yazım sırasında Bitcoin 68,000 dolar civarında işlem görüyordu ve 68,530.34 dolar ATH’sini aşındırmaya devam ediyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!