banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. “Altcoin’lerin Evi” Olan Ünlü Borsadan SHIB Yatırımcılarına Müjde!

“Altcoin’lerin Evi” Olan Ünlü Borsadan SHIB Yatırımcılarına Müjde!

“Altcoin’lerin Evi” Olan Ünlü Borsadan SHIB Yatırımcılarına Müjde!
“Altcoin’lerin Evi” Olan Ünlü Borsadan SHIB Yatırımcılarına Müjde!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Poloniex‘e yeni Shiba Inu (SHIB) çifti eklendi. Poloniex, Squid Game tokenini listeleme kararıyla tepkileri çekerken Shiba Inu topluluğunu yeni bir işlem çifti ile büyüledi. Deneyimli bir kripto para borsası olan Poloniex, kullanıcılarının artık en büyük ikinci fiat destekli stablecoin olan USD Coin ile Shiba Inu’yu takas edebileceğini duyurdu. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

SHIB/USDC is now live on Poloniex! @Shibtoken 🎉

Link to deposit SHIB: https://t.co/Jay7GyNnwH

Links to trade SHIB:
SHIB/USDC https://t.co/wDQnDZr8PD
SHIB/USDT https://t.co/yjm9sESNLx pic.twitter.com/D8wHCnqkVn

— Poloniex Exchange (@Poloniex) November 8, 2021

SHIB severlere iyi haber

Nisan ayının ortalarında Poloniex, ilk Shiba Inu çiftini, dolara sabitlenmiş amiral gemisi kripto para birimi Tether ile listeledi. Bunu yapan ilk borsalardan biri oldu. Shiba Inu artık Binance, Coinbase, Bitfinex ve OKEx gibi büyük borsalarda mevcut. Kraken, geçen ay tokeni ekleme sözüne rağmen, listeyi süresiz olarak erteledi. Shiba Inu son 24 saatte %3 düşerken,  rakibi Dogecoin %5 arttı. Eskiden dünyanın en likit kripto para borsası olan Poloniex, Tron CEO’su Justin Sun’ın pazarlama çabalarına rağmen ihtişamlı günlerini çoktan geride bıraktı. Bugün erken saatlerde borsa, geçen ay yatırımcılarını beş parasız bırakan kötü şöhretli Squid Game (SQUID)’i listeledikten sonra bazı kullanıcılarından eleştiriler aldı. Ve bir Twitter kullanıcısı, en ünlü kripto dolandırıcılığı olan Bitconnect’i listelemesi gerektiğini söyleyerek kızgınlığını dile getirdi.

Announcement 📢
🆕 Listing: @GoGoSquidGame$SQUID wallets are now open and full trading for SQUID/USDT will be enabled at 10:00 AM UTC today!

Deposit: https://t.co/InFDo15umG
SQUID/USDT: https://t.co/TjyUQnzG1G
Details:https://t.co/ITPekouOcn pic.twitter.com/32Buqw9iIj

— Poloniex Exchange (@Poloniex) November 8, 2021

SQUID Tokeninin yaratıcıları, hit Netflix TV dizisinin adını çalarak saf alıcıları kendine çekmeyi ve medyada geniş yer bulmayı başardı. Geçen Pazartesi, tokenin arkasındaki dolandırıcıların, kullanıcıların fonlarını alıp uzaklaştıktan sonra token %99,99 düştü. Açıkça görülüyor ki, “halı çekme” tokeni tamamen öldürmedi, Poloniex, bariz bir exit scam olarak ortaya çıkmasına rağmen SQUID‘i listeliyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!