banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü CSO’dan Türkiye Tavsiyesi: Bu Coin’e İhtiyacınız Var!

Ünlü CSO’dan Türkiye Tavsiyesi: Bu Coin’e İhtiyacınız Var!

Ünlü CSO’dan Türkiye Tavsiyesi: Bu Coin’e İhtiyacınız Var!
Ünlü CSO’dan Türkiye Tavsiyesi: Bu Coin’e İhtiyacınız Var!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tam zamanlı girişimci ve Blockstream CSO’su Samson Mow, Türkiye’nin ne pahasına olursa olsun Bitcoin’e (BTC) ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bunun için Türkiye diğer kriptolara değil, özellikle Bitcoin’e daha fazla dikkat etmesi ve tamamen konsantre olması gerekiyor.

Bu hafta Türkiye için birden fazla tweet atıldı

Aslında, Mow’un tweet’i en önde gelen Bitcoin’cilerin ve kripto savunucularının dikkatini çekti. Söylendiği gibi, Mow’un tweet’ine destek gösteren kilit kişilerin çoğu, MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, Jack Dorsey, Anthony Pompliano ve daha fazlasını içeriyor.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/michael-saylor.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/michael-saylor.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”768″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/michael-saylor.jpg?resize=1024%2C768&ssl=1″ alt=”Türkiye ” data-recalc-dims=”1″ />

Pek çok kişi Türkiye’nin neden BTC’ye odaklanması gerektiğine dair görüşlerini dile getirirken, Michael Saylor “Bitcoin Ana Akım Haline Geliyor” diyerek yükseliş açıklaması yaptı. Kripto topluluğunun kabul edip etmediği konusunda Bitcoin‘in mükemmel olması gerekmez. Bunun yerine, Saylor’a göre kripto alanında sonsuza kadar sürecek kadar iyi olmalı.

Turkey needs #Bitcoin 🇹🇷 pic.twitter.com/T6e4YWoaCB

— Samson Mow (@Excellion) October 23, 2021

Ek olarak,  Kriptokoin.com haberlerinde aktardığımız Pompliano da konuşmaya girdi ve enflasyondan bahseden herhangi bir haberin bir sorumluluk reddi ile gelmesi gerektiğini söyledi. Burada gazeteci, hiperenflasyon olduğunda zengin olan bir milyarder için çalışmalıdır.

Yorum yapan Michael Saylor ve diğer Bitcoin savunucuları dışında, Bitcoin Magazine ve Bitcoin Maximalist dahil olmak üzere diğer birçok kripto analiz platformu da tepki gösterdi. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!