banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 3 Kez Bilen Analist: Bu Altcoin Önce Düşüp Sonra Fırlayabilir!

3 Kez Bilen Analist: Bu Altcoin Önce Düşüp Sonra Fırlayabilir!

3 Kez Bilen Analist: Bu Altcoin Önce Düşüp Sonra Fırlayabilir!
3 Kez Bilen Analist: Bu Altcoin Önce Düşüp Sonra Fırlayabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto trader’i DonAlt, Ethereum fiyatının daha da yükselmesi için olması gerekenleri tartışıyor. DonAlt’ı 28 Mart’taki isabetli 6.100 dolar Bitcoin tahminiyle tanıyor olabilirsiniz. Analist bunun dışında, Ocak ayı başında Bitcoin’in %44’lük rallisini ve 12 Şubat’ta BTC’nin 10.300 doların üzerine çıktığı zirveyi de başarılı bir şekilde öngördü. DonAlt’a göre şimdi, daha düşük altcoin fiyatlarını beklemek için uygun bir zaman olabilir. Analist Ethereum için Bitcoin hareketlerinin takip edilmesi gerektiğini düşünüyor.

DonAlt’a göre altcoin fiyatları baskı altında kalabilir

Analistin tahminleri, ETH’nin bir Bitcoin (BTC) patlaması sırasında düşük performans göstermesinin muhtemel olduğunu, ancak piyasa “birden fazla aylık bir yükseliş trendi” yaşarsa daha sonra yüksek performans göstereceği yönünde. Analist bunun için şunları söylüyor:

Bitcoin yeterince pump’landıkça risk, Ethereum’da dahil olmak üzere piyasa değeri küçük olan kripto birimlerinin düşmesine neden olur. Teknik açıdan bakıldığında, piyasa destek (düşük-orta 3000 dolar) ve direnç (4000 dolar) arasında bir aralıkta. Piyasanın göreceli gücü ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakınlığı göz önüne alındığında, bir aralığın kırılması, bir aralığın bozulmasından daha olasıdır. Genel olarak üçlü zirveler (Ethereum (ETH)), özellikle ATH seviyelerinde oluşanlar olmak üzere, zorlayıcı direnç yapıları değildir.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!