banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor? Yüzde 6 Kayıp Altcoinler İçin Ne Anlama Geliyor?

Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor? Yüzde 6 Kayıp Altcoinler İçin Ne Anlama Geliyor?

Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor? Yüzde 6 Kayıp Altcoinler İçin Ne Anlama Geliyor?
Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor? Yüzde 6 Kayıp Altcoinler İçin Ne Anlama Geliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) neden düşüyor? Altcoinlere etkisi ne olur?

20:27
21 Ekim 2021

Tüm zamanların en büyük seviyesine ulaşan Bitcoin (BTC) 67.000 dolardan 62.000 seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin Vadeli ETF onaylarıyla birlikte güç bulan fiyat 5.000 dolara yakın kayıp yaşadı. Peki bu düşüş ne anlama geliyor ve Bitcoin kayıpları ne zaman telafi edilecek? Güncel piyasa görümü ve tüm detaylar.

Bitcoin (BTC) Destek İçin Mücadele EdiyorPiyasa Dengeleniyor Bitcoin (BTC) Destek İçin Mücadele Ediyor Binance borsasında Bitcoin (BTC) 62.000 dolara kadar düştü. Tüm zamanların en büyük seviyesine ulaştıktan sonra fiyat 64.900 bölgesinde bir destek oluşturmuştu. Ancak gelen kar satışları fiyatın 62.000 dolara sarkmasına sebep oldu. Kayıpların %6’ya ulaşması kripto para yatırımcılarına biraz sürpriz oldu. Ancak bir fiyat düzeltmesinin büyük zirveden önce gelmesi bekleniyordu. Yani bu geri çekilme eğer başarılı bir destek oluşturabilirse Bitcoin (BTC) tahmin ettiğimizden daha yüksek bir zirve oluşturabilir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Popüler kripto para analisti Rekt Capital, son paylaşımında halen geri çekilme testinin devam ettiğini ve bir önceki ATH bölgesinin desteğe dönüşebileceğini düşünüyor. Eğer Bitcoin bu bölgede bir destek oluşturamazsa daha büyük bir sürpriz de yapabilir. Özellikle temel analiz kısmında gelecek haberlerin fiyat için son derece önemli olduğu günlere geldik. Piyasa Dengeleniyor Korku ve açgözlülük endeksi 85 seviyesine kadar çıktı. Geçmişte 95 bölgesine kadar yükseldiğine şahit olmuştuk bu duruma göre yükseliş hareketi devam edecek gibi görünüyor. Bunun için kar satışlarının da durulması gerekir. Daha olumlu haberlerin gelmesi, örneğin Tether üzerindeki baskının azalması bu hareketin tetikleyicisi olacak. Altcoinler, Bitcoin’in yaşadığı geri çekilmeyle birlikte nefes almaya başladı. Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesini bugün gördü. Benzer şekilde Solana (SOL) %12’nin üzerinde kazanç getirdi. Bitcoin ve Ethereum geri çekilmeleri piyasanın dengelenmesine katkı sağlıyor. Bitcoin yükselişi sırasında iyice baskılanan altlar nihayet yükselişine başlayabilir. Çok daha ciddi altcoin yükselişlerine şahit olabilmemiz için PlanB tarafından duyurulan 93.000 dolar hedefine Kasım ayında ulaşılması gerekiyor. Bitcoin (BTC) ne kadar büyük bir zirve yaparsa paranın altcoin pazarına dönüşü de o denli şiddetli olacaktır. Bugünlerde yapılan satışları altcoinlere erken dönem dönüşü olarak yorumlamakta mümkündür. Bitcoin (BTC) yazı hazırlandığı sırada 63.000 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!