banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. SEC Komiseri Kriptolar İçin Yeni Bir Uyarıda Bulundu! Sizi Kimse Kurtaramaz!

SEC Komiseri Kriptolar İçin Yeni Bir Uyarıda Bulundu! Sizi Kimse Kurtaramaz!

SEC Komiseri Kriptolar İçin Yeni Bir Uyarıda Bulundu! Sizi Kimse Kurtaramaz!
SEC Komiseri Kriptolar İçin Yeni Bir Uyarıda Bulundu! Sizi Kimse Kurtaramaz!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle Türk yatırımcıların bu uyarılara kulak vermesi gerekiyor.

21:50
19 Ekim 2021

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komiseri Hester Peirce, Washington merkezli Roll Call gazetesine kripto paralarla ilgili konuştu. Bugün listelenen Bitcoin Vadeli ETF’si ABD’nin kriptolara karşı ılımlı tavrını teyit ediyor. Ancak yine de ipleri tamamen gevşetmiş değiller. Amerikalı kripto para yatırımcılarını koruman için konuşan Peirce kesinlikle haklı görünüyor. Şimdi SEC Komiserine kulak verelim.

Kripto Anne UyarıyorÜnlüler, Fenomenler ve Kripto Para Kripto Anne Uyarıyor SEC için de kripto yanlısı tavırlarıyla bilinen Hester Peirce topluluk tarafından Kripto Anne olarak tanımlanıyor. Kripto para yatırımcılarının sosyal medya fenomenleri ve ünlülerden çok fazla yatırım tavsiyesi aldığını düşünen SEC Komiseri bu konuda uyarıyor.

Kripto para yatırımcıları ünlülerden tavsiyeler alırken risk toleranslarını yönetmelidir. Aksi taktirde sizi ünlüler (fenomenler) kurtaramaz”.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

Bu konudaki uyarıları biz de okuyucularımızla sık sık paylaşıyoruz. Birçok fenomen sponsorlu içerikleri takipçilerine duyurma gereği hissetmiyor. Buna rağmen projeye inandıklarını söyleyerek onları takip edenleri çeşitli yatırımlara yönlendiriyor. Tavsiye kimden gelirse gelsin kesinlikle kendi araştırmalarınızı yaparak kripto para yatırımlarınızı şekillendirmeniz gerekir. SEC Komiseri şunları söyledi:

“Tehlikede olan sizin paranızdır, bu yüzden kendi araştırmanızı yapın ve kendi risk toleransınıza, kendi koşullarınıza göre kendi kararınızı verin. Eğer işler yolunda gitmezse size yatırım tavsiyesi verenlerin hiçbiri yanınızda olmayacak”.

Kesinlikle bu tavsiyeye Türkiye’de bulunan yatırımcıların da uyması gerekiyor. Ünlüler, Fenomenler ve Kripto Para Bir dizi müzisyen, aktör, sporcu ve önde gelen etkileyici kişi, devam eden boğa koşusunda para kazanmak için bir kez daha kripto trenine atladı. Kim Kardashian’ın “Ethereum Max” adlı şüpheli bir kripto para birimini tanıtan reklamı, milyonlarca yatırımcıya ulaştı. Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi (FCA) Başkanı Charles Randell bu konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

“Tüm parasını Kim Kardashian’ın reklamında oynadığı tokena yatıranlar kaybetmeye hazır olmalıdır”.

Peki bu projeye ne oldu? Zaman FCA Başkanını haklı çıkardı. Mayıs 29 tarihinde ATH yapan fiyat hiçbir zaman o seviyeyi tekrar göremedi. Günlük hacim 100 milyon dolardan, 100 bin dolara kadar düştü. Reklamı yapıldığı sırada 6 sıfırı olan Ethereum Max bugün 7 sıfırlı fiyatıyla yeni yatırımcılarını bekliyor. Güncel fiyatı 0.00000002402 dolar olan EMAX toplam 2 katrilyon arza sahiptir. Belki bu boğa sezonunda reklamlarında Elon Musk’ı oynatabilirse yeniden ATH bölgesine uğrayabilir? Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!