banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü CIO’dan Türkiye Açıklaması: “Türkçe Bilmeyen Kripto Projeleri Kendilerine Kötülük Yapıyor”

Ünlü CIO’dan Türkiye Açıklaması: “Türkçe Bilmeyen Kripto Projeleri Kendilerine Kötülük Yapıyor”

Ünlü CIO’dan Türkiye Açıklaması: “Türkçe Bilmeyen Kripto Projeleri Kendilerine Kötülük Yapıyor”
Ünlü CIO’dan Türkiye Açıklaması: “Türkçe Bilmeyen Kripto Projeleri Kendilerine Kötülük Yapıyor”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü CIO Türkiye’nin, dünya kripto para ekosistemindeki yerine değindi ve bu alanda tüm projelerin Türkçe’yi bilmesi gerektiğini söyledi.

14:10
18 Ekim 2021

Türkiye kripto para benimsemesi, kripto para kullanımı ve kripto para yatırımı konusunda dünyada lider ülkeler arasında yer alıyor. Bu noktada insanların hızlı para kazanma istekleri sebebiyle de kripto para ekosistemine girdiklerini göz ardı edersek aslında ülkemizde gerçekten kripto paralar, Blockchain, NFT’ler ve yeni teknolojiler adına pek çok gelişme kat ediliyor. Tabi bu gelişmeler bangır bangır değil de daha sessiz sedasız ve sadece ilgilenenlerin duyabileceği şekilde derinden ilerliyor.

Türkiye İle İlgilenmiyorsanız KaybedersinizTürkiye ve Kripto Para Birimleri Türkiye İle İlgilenmiyorsanız Kaybedersiniz Moskovski Capital CIO’su Lex Moskovski bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin, dünya kripto para ekosistemindeki yerine değindi ve bu alanda tüm projelerin Türkçe’yi bilmesi ya da en azından desteklemesi gerektiğini dile getirdi. Moskovski konuyla ilgili açıklamalarında, “Türkiye, Binance ziyaretlerinde en üst sırada ve FTX’te ikinci en büyük ülkedir. Projenizde Türkçe konuşan insanları çalıştırmıyorsanız ve projeniz Türkçe’ye çevrilmemişse kendinize kötülük ediyorsunuz.” sözlerini kullandı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Moskovski’nin bu açıklamalarına gelen yorumlara bakıldığında ise hem ülkemizden hem yabancı ülkelerden takipçilerin durumu Moskovski gibi gördükleri ifade edilebilir. Türkiye ve Kripto Para Birimleri Aslında her ne kadar son zamanlarda ülkemizde Bitcoin ve kripto para birimlerine savaş açıldığı ifade edilse de vatandaşlar kripto paralardan bırakın uzaklaşmayı her yukarı yönlü fiyat hareketinde daha fazla kişi borsalara üye oluyor. Bu durum, kripto para birimlerinde bir ayı piyasasına girilmesi ile son bulabilir. Ancak kripto para birimlerine adım atan ve bu dünyada kendisine yer edinmek isteyen pek çok kişide aramızda kalacak. Yani aslında kolay para kazanma hırsı söndükten sonra aramızda gerçekten bu alanda bir şeyler üretmek isteyen, bir şeyler başarmak isteyen ve bende “bilgiye aç” insanlar kalacak. Bu da Türkiye kripto para ekosisteminin önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğini sinyalleri olabilir, tabii engellenmezse… Çünkü şu anda her ne amaçla olursa olsun çok büyük bir kesim kripto para birimleri, Blockchain, NFT, play-to-earn oyunları ile ilgileniyor. Fiyat düşüşleri sonrasında ise ezkaza da olsa ekosisteme giren ve bu ekosistemi sevenler olacak. Dolayısıyla bu topluluk bir süre sonra fiyat hareketlerinden bağımsız olarak aramızda yer almaya başlayacak. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!