banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance Bu 3 Altcoin’e Kredi Kartı ve Banka Kartı Desteği Ekledi

Binance Bu 3 Altcoin’e Kredi Kartı ve Banka Kartı Desteği Ekledi

Binance Bu 3 Altcoin’e Kredi Kartı ve Banka Kartı Desteği Ekledi
Binance Bu 3 Altcoin’e Kredi Kartı ve Banka Kartı Desteği Ekledi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası LUNA, SOL ve SHIB’E kredi kartıyla satın alım desteği sundu.

11:36
15 Ekim 2021

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, gün içerisinde yapılan duyuru ile birlikte Terra (LUNA), Solana (SOL) ve Shiba Inu (SHİB) için kredi kartı desteği eklediğini duyurdu.

LUNA, SOL ve SHIB’a Kredi Kartı İle Alım Desteği GeldiBinance’in Duyurusu LUNA, SOL ve SHIB’a Kredi Kartı İle Alım Desteği Geldi Popüler kripto para borsası Binance, bugün saat 11.00’da yeni bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuruya göre Binance kullanıcıları artık kredi ve banka kartlarını kullanarak Terra, Solana veya Shiba Inu satın alabilecek. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Binance’in Duyurusu Borsa tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde;

“Binance’de yeni itibari para token listeleri ile tanışın!

Kullanıcılar artık Kredi/Banka Kartı ile Kripto Satın Al özelliği aracılığıyla büyük itibari para birimlerine sahip kredi/banka kartlarını kullanarak satın alabilirler.

SOL token alımı için mevcut yeni fiat para birimleri: ARS, BRL, COP, MXN, UAH

SHIB token alımı için mevcut yeni fiat para birimleri: UAH

LUNA token alımı için mevcut yeni fiat para birimleri: BRL

Lütfen unutmayın: Tüm yeni kullanıcıların, kripto para yatırma, alım satım ve para çekme dahil Binance ürünlerine ve hizmet tekliflerine erişmek için hesaplarını (yani Verified veya Verified Plus) doğrulamaları gerekir.”

Binance tarafından gelen bu güzel haber henüz kripto para birimlerine yansımış gözüküyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!