banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu 31 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Bu Hafta Olacaklar!

Bu 31 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Bu Hafta Olacaklar!

Bu 31 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Bu Hafta Olacaklar!
Bu 31 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: İşte Bu Hafta Olacaklar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yükseliş modunda ve 57.790 dolara kadar yükseldi. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, BTC fiyatı yazım sırasında 57.230 dolardan fiyatlandırılıyor. BTC’deki bu yükseliş eğilimi tüm piyasayı etkiliyor ve yazım sırasında altcoin piyasaları yeşil tahtada işlem görüyor. Şimdi yatırımcılar, BTC ve altcoin projelerinin bu hafta içinde nasıl bir performans sergileyeceğini araştırıyor.

Bu nedenle yatırımcı ve trader’lar, Bitcoin ve altcoin’lerin fiyatını etkileyecek gelişme ve tarihlere bakıyor. Peki bu hafta, Bitcoin ve altcoin’leri neler bekliyor? Piyasa fiyatlarını etkileyecek kritik gelişmeler ve tarihler nelerdir? Bu soruların ve daha fazlasının cevabını sizler için araştırdık. İşte 11-17 Ekim haftasında Bitcoin ve altcoin piyasasında yaşanacak önemli gelişmeler ve dikkatle izlenmesi gereken tarihler…

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/josh-appel-NeTPASr-bmQ-unsplash-scaled-1.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/josh-appel-NeTPASr-bmQ-unsplash-scaled-1.jpg?fit=1024%2C769&ssl=1″ loading=”lazy” src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/josh-appel-NeTPASr-bmQ-unsplash-scaled-1.jpg?resize=580%2C435&ssl=1″ alt=”Bu 10 DeFi Altcoin Projesinden Haberler Var!” width=”580″ height=”435″ data-recalc-dims=”1″ />

İşte altcoin piyasasında dikkatle izlemeniz gereken tarihler

Merkezi olmayan IoT odaklı Blockchain IoTeX, V1.4.0 hard forkunun ayrıntılarını açıkladı. Raporlara göre, hard fork’un 11 Ekim 2021’de 13.685.401 numaralı blokta, yapılması planlanıyor. Ayrıca hard fork, IoTeX ana ağına önemli özellikler kazandıracak.Binance Coin (BNB), Ripple ve IOTA (IOTA) için bu hafta önemli. Bu kripto para projelerinin yetkilileri 13-14 Ekim tarihleri arasında Dünya Blockchain Zirvesi’nden konuşacak.Solana (SOL) 11 Ekim tarihinde Biconomy borsasında listeleniyor.Solana (SOL) içinde bu hafta önemli. Solana kullanıcılarına yönelik yeni bir anket açtı.Polkadot (DOT)’ın Sub0 Online etkinliği, 13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. 2 günlük etkinlikte projeyle ilgili önemli konular konuşulacak.Altcoin projesi SUKU, Blockchain tabanlı çözümler kullanarak tedarik zincirinde devrim yapmaya odaklanmasıyla tanınır. Platform, CoinMarketCap ile stratejik bir ortaklık duyurdu. Ortaklık ayrıca bir NFT airdrop’u başlatmayı hedefliyor. Sonuç olarak, airdrop’un 11 Ekim 2021 Pazartesi günü başlaması planlanıyor. Airdrop, InfiniteWorld tarafından 3.500 özel NFT’nin yayınlanmasını da içerecek.Avalanche (AVAX) içinde bu hafta önemli. Godzilla Rage Across Time adlı NFT koleksiyonu, 13 Ekim tarihinde Avalanche topluluğuyla buluşacak.Polygon (MATIC) ve Amun birlikte geliştirdikleri Polygon Ecosystem Index (PECO) tokenın lansmanını yaptı.Merkezi olmayan bir küresel içerik platformu olan Contentos, yaklaşmakta olan ana ağ 2.0 lansmanının ayrıntılarını yayınladı. Bu nedenle, lansman 13 Ekim 2021’de gerçekleşecek. NFT ve DAO işlevlerine dahil edilecek.Altcoin projesi Stellar (XLM), 14 Ekim tarihinde sanal bir etkinlik düzenleyecek.FTX Token (FTT) yetkilileri 13 Ekim tarihinde Twitter’da bir araya gelecek. Toplantıda önemli açıklamalar yapılması bekleniyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!