banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Sorare, Birleşik Krallık Düzenleyicisinin İncelemesi ile Karşı Karşıya

Sorare, Birleşik Krallık Düzenleyicisinin İncelemesi ile Karşı Karşıya

Sorare, Birleşik Krallık Düzenleyicisinin İncelemesi ile Karşı Karşıya
Sorare, Birleşik Krallık Düzenleyicisinin İncelemesi ile Karşı Karşıya
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT odaklı bir fantezi futbol platformu olan Sorare, Birleşik Krallık’ın kumar düzenleyicisinin incelemesiyle karşı karşıya.

Birleşik Krallık Kumar Komisyonu’ndan paylaşılan bir bilgi notunda, platformun düzenleyici tarafından lisanslanmadığı belirtildi.

Düzenleyici, Sorare’nin hizmetlerinin Kumar Komisyonu’nun kapsamına girip girmediğini belirlemek için soruşturma yürüttüğünü duyurdu.

Sorare, NFT’lerin patlama yapmasıyla birlikte büyük bir hızla büyüdü. Platform, futbol seyircilerinin Ethereum blockchain altyapılı popüler futbolcuların NFT kartlarını takas etmelerine olanak tanır. Şu anda Sorare platformu üzerinde 120’den fazla futbol kulübü yer alıyor.

Platform, açık bir biçimde kumar oynatmasa da, NFT’lerin fiyatı takımın performansına göre belirlenebiliyor. Bu sebeple bu tip platformların kumar oynattığı zaman zaman dile getiriliyor.

Sorare ise bu iddiaları reddediyor. Platformun herhangi bir şekilde kumar oynatmadığı konusunda kendilerinden oldukça emin olduklarını ifade ediyor.

“Oyunumuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşan yetkililerle her zaman açık bir diyalog içerisinde olacağız”

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!