banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD’li Senatör Cruz: Teksas’ın Bol Enerji Kaynakları Bitcoin İçin Bir Fırsat

ABD’li Senatör Cruz: Teksas’ın Bol Enerji Kaynakları Bitcoin İçin Bir Fırsat

ABD’li Senatör Cruz: Teksas’ın Bol Enerji Kaynakları Bitcoin İçin Bir Fırsat
ABD’li Senatör Cruz: Teksas’ın Bol Enerji Kaynakları Bitcoin İçin Bir Fırsat
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li senatör Ted Cruz, Bitcoin hakkında konuştu.

Senatör Cruz, geçen hafta Teksas Blokzinciri Zirvesi’nde Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Senatör, Teksas’ın bol enerji kaynaklarının Bitcoin için iyi bir fırsat olabileceğini söyledi. Cruz konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bu ülkede alevlenen doğal gazın yüzde ellisi şu anda Batı Teksas’ta Permiyen’de alevleniyor. Bunun Bitcoin için muazzam bir fırsat olduğunu düşünüyorum çünkü bu sadece boşa harcanan enerji.”

Senatör, Bitcoin’i çevreleyen enerji tüketimi sorununa da değindi ve önerisinin bu tartışmaların tam tersini yani enerji altyapısını güçlendirmenin bir yolu olduğunu vurguladı.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!