banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. “Büyük Mücadele” 2 Analist, Haftalık Altın Beklentilerini Paylaştı!

“Büyük Mücadele” 2 Analist, Haftalık Altın Beklentilerini Paylaştı!

“Büyük Mücadele” 2 Analist, Haftalık Altın Beklentilerini Paylaştı!
“Büyük Mücadele” 2 Analist, Haftalık Altın Beklentilerini Paylaştı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın piyasaları haftanın büyük bölümünde çok dalgalıydı. Piyasa analisti Christopher Lewis’e göre, Cuma seansı sırasında, ABD NFP verilerinin beklentinin altında kalması sonrasında bir kırılma girişiminin başarısız olduğunu gördük. Analist, Pazartesi ve Perşembe günleri arasında piyasanın çok dalgalı geçtiğini, ancak Cuma seansında, şamdan kuyruğunu aldığımızı söylüyor. Ne de olsa, iş sayısı büyük ölçüde ıskaladı ve ABD dolarının aniden büyük bir düşüş yaşamasına neden oldu. Ancak Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere, ABD dolarının toparlanması ve negatif korelasyonun harekete geçmesiyle altın piyasası tekrar gerilemeye başladı.

Analist Christopher Lewis, 1.680 dolar alanında büyük bir mücadele bekliyor

Analist Christopher Lewis’e göre, 50 haftalık EMA hemen yukarıda oturuyor ve elbette belli bir miktar dikkat çekecek. Analist, önce şamdana bir bakın diyor ve “o bir çekiç yani hemen altında belli bir miktar destek var” hatırlatmasını yapıyor. Christopher Lewis, analizine şu doğrultuda devam ediyor:

Bu seviyenin altına düşersek, piyasanın bir kereden fazla önemli bir alan olan 1.680 dolar seviyesine bakması muhtemel. Bu nedenle, o alana ulaşırsak, uzun vadede piyasa için büyük bir mücadele olabileceğini düşünüyorum. Oradan aşağı kırılması durumunda, kesinlikle piyasada çok fazla satış baskısı oluşur ve en azından 200 haftalık EMA’ya doğru bakacağımızı tahmin ediyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!