banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Altcoin Kâhini: Bu 6 Coin, Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!

Altcoin Kâhini: Bu 6 Coin, Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!

Altcoin Kâhini: Bu 6 Coin, Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!
Altcoin Kâhini: Bu 6 Coin, Bitcoin’den Daha İyisini Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler bir kripto stratejisti olan il Capo Of Crypto (CryptoCapo), 6 orta büyüklükteki altcoin projesinin önümüzdeki aylarda Bitcoin’den (BTC) daha parlak olacağını söylüyor. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

il Capo Of Crypto: Cardano’dan (ADA) büyük hamleler bekliyorum!

Sektörde “il Capo Of Crypto” olarak bilinen kripto analisti, 173.000 Twitter takipçisine, akıllı sözleşme platformu Cardano‘dan (ADA) büyük hamleler beklediğini söylüyor. ADA şu anda 2,28 dolardan işlem görüyor, Çarşamba günü 2,13 dolardan geri döndükten sonra neredeyse bir hafta öncesiyle aynı. Analizlerinin çoğu için Elliot Wave teorisini kullanan il Capo Of Crypto, ADA ve bir dizi ek kripto paranın yeni bir altcoin sezonunun başında göründüğünü söylüyor.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/privacy-coin-1.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/privacy-coin-1.jpg?fit=1024%2C600&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”600″ src=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/10/privacy-coin-1.jpg?resize=1024%2C600&ssl=1″ alt=”Milyonluk Aboneli Analist, 2 Altcoin’i Seçti: 4x Yapıp Top 10’a Girebilir!” data-recalc-dims=”1″ />

Elliot Wave teorisi, grafiklerde dalgalar halinde görünen toplu yatırımcı psikolojisini tanımlayarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeyi amaçlayan bir teknik analiz şeklidir. il Capo Of Crypto konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ALTPERP yükseliş trendi de sağlam. Ayrıca, minimum uzantısı çok yüksek olan potansiyel bir cup and handle modeli oluşturuyor. Belki de w3 burada başlıyor çünkü birçok altcoin w3’üne başlıyor.

il Capo Of Crypto: Bu 3 altcoin, güçlü görünüyor!

il Capo Of Crypto ayrıca önümüzdeki haftalarda ve aylarda BTC’den daha iyi performans göstermesini beklediği Syntropy ekosisteminin yerel tokeni olan NOIA’a bakıyor. Syntropy, şifreleme ve optimize edilmiş performans yoluyla interneti iyileştirmeyi amaçlayan açık kaynaklı bir protokoldür. CoinGecko’ya göre NOIA, geçtiğimiz haftaya göre %14 artışla yazı yazılırken 0,40 dolar olarak fiyatlandı.

Analistin listesinde bir sonraki sırada, kuruluşların kendi ödeme çözümlerini oluşturmalarına ve ağ bağlantılı veri yapısı protokolü Trustchain’i kullanarak her türlü para birimini dijitalleştirmelerine olanak tanıyan kurumsal düzeyde bir platform olan COTI yer alıyor.  Sıradaki, merkezi olmayan makine öğrenimi ağı Fetch.ai. 

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!