banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD’li Senatör Bitcoin (BTC) Alımı Yaptı: Bitcoin Boğası İsimden Bir Adım Daha

ABD’li Senatör Bitcoin (BTC) Alımı Yaptı: Bitcoin Boğası İsimden Bir Adım Daha

ABD’li Senatör Bitcoin (BTC) Alımı Yaptı: Bitcoin Boğası İsimden Bir Adım Daha
ABD’li Senatör Bitcoin (BTC) Alımı Yaptı: Bitcoin Boğası İsimden Bir Adım Daha
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir Bitcoin’i destekleyen Lummis, Bitcoin (BTC) yatırımlarına devam ediyor.

13:05
8 Ekim 2021

Cumhuriyetçi Senatör ve Bitcoin boğası Cynthia Lummis, kişisel portföyüne 100.000 dolar değerinde Bitcoin ekledi. Uzun süredir Bitcoin’i destekleyen Lummis, Bitcoin (BTC) yatırımlarına devam ediyor.

Cynthia Lummis, Bitcoin Satın AldıLider Kripto Para 56.000 Dolara Dokundu Cynthia Lummis, Bitcoin Satın Aldı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan işlem raporunda Cumhuriyetçi Senatör Cynthia Lummis’in 16 Ağustos tarihinde 50.001 dolar ila 100.000 dolar arasındaki bir rakamdan Bitcoin (BTC) satın aldığını kaydedildi. Raporlamaya göre satın alma işlemi River Financial aracılığıyla gerçekleştirildi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. 2012 STOCK yasası uyarınca ABD senatörleri ve 119.544 doların üzerinde kazancı olan kıdemli personelin belirli finansal işlemleri ifşa etmesi gerekmektedir. Bu gereklilik, işlem 1.000 doları aşarsa herhangi bir hisse senedi, tahvil, emtia ve diğer menkul kıymetlerin alımını, satımını veya takasını içerir. Lummis’in satın alımı 45 günlük raporlama süresinin dışında açıklanmış gibi görünse de senatörün sözcüsü gecikmenin bir raporlama hatasından kaynaklandığını belirtti. Lummis’in ofisinden bir sözcü, “bu hatayı farkettiğimizde etik kurulla birlikte çalışarak çözümü kolaylaştırdık” ifadelerini kullandı. Ancak bu Cynthia Lummis’in ilk satın alımı değil. Lummis, 100.000 dolar ila 250.000 dolar arasında kripto paraya sahip olduğunu açıklamıştı. Lummis, uzun yıllardır ateşli bir BTC savunucusu olmuştur. Eylül 2020’de Wyoming Blockchain Stampede etkinliğine konuşan Cumhuriyetçi senatör, lider kripto para biriminin 330 dolardan işlem gördüğü 2013 yılında ilk Bitcoin alımını yaptığını açıklamıştı. Lider Kripto Para 56.000 Dolara Dokundu Kripto para piyasasının amiral gemisi, ekim ayını oldukça güçlü bir momentum ile geçiriyor. Yaklaşık 8 günde 15.000 dolarlık kazanım ile gündem olan Bitcoin, yoluna tam gaz devam ediyor. Teknik analiz verileri, zincir içi metrikler ve uzman görüşleri değerlendirildiğine boğa koşusunun devamı öngörülüyor. Lider kripto para Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 55.500 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!