banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin 55.000 Doları Aşıp 5 Ayın Zirvesine Çıktı

Bitcoin 55.000 Doları Aşıp 5 Ayın Zirvesine Çıktı

Parisli Şirket Bitcoin’in Fiyatını Yansıtacak Bir ETF Kuruyor
Parisli Şirket Bitcoin’in Fiyatını Yansıtacak Bir ETF Kuruyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı, çarşamba günü yaklaşık bir saat içerisinde 3.000 dolarlık yükselişle 55.200 doların üstüne çıktı ve geride kalan son beş ayın zirvesine ulaştı.

Fiyatın 24 saat içinde yaşadığı %8,32’lik artış, bitcoin’in (BTC) piyasa değerini yeniden 1 trilyon doların üstüne taşıdı. CoinGecko verilerine göre aynı zaman dilimi içinde ether (ETH) %2,8, XRP %1,6 oranında değer kazanırken; ADA ve SOL fiyatlarında %0,4 ve %4,9 düzeyinde düşüş kaydedildi. Kripto para piyasasının harekete geçtiği saatlerde, ABD’de ADP özel sektör istihdamının eylülde 568 binlik artış gösterdiği açıklandı. Özel sektörün beklentisi, artışın 430 bin düzeyinde olacağı yönündeydi. Ayrıca ABD Başkanı Joe Biden, borç limiti konusunu görüşmek için JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, Intel CEO’su Pat Gelsinger, Bank of America CEO’su Brian Moynihan, Nasdaq CEO’su Adena Friedman gibi isimler ile bir araya gelecek.

Bitcoin Haberleri Güncel Gelişmeler

koinbulteni.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!