banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Hindistan, Kripto Para Düzenlemelerine Acil İhtiyaç Duyuyor!

Hindistan, Kripto Para Düzenlemelerine Acil İhtiyaç Duyuyor!

Hindistan, Kripto Para Düzenlemelerine Acil İhtiyaç Duyuyor!
Hindistan, Kripto Para Düzenlemelerine Acil İhtiyaç Duyuyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok sayıda dev şirkete yönetici ihraç eden Hindistan, kripto para regülasyonları konusunda geç kaldı.

16:03
3 Ekim 2021

Dünyanın büyük şirketlerine üst düzey yöneticiler ihraç eden Hindistan aslında büyük bir yazılım enstitüsü gibi çalışıyor. Milyonlarca geliştirici yetiştiren ülkede vatandaşlar daha çocuk yaşlarda yazılım odaklı eğitim alabiliyor. Ortaokul ve lisede de yazılım öğrenebilecekleri devlet kurumlarında eğitim alan bu gençler içinden Sundar Pichai, Rajeev Suri ve Satya Nadella gibi isimler çıkıyor. Fakat konu kripto paralar olunca Hindistan adeta vahşi batıyı andırıyor.

Hindistan ve Kripto Para RegülasyonlarıHindistan ve Kripto Para Dolandırıcıları Hindistan ve Kripto Para Regülasyonları Nokia, Google ve Adobe gibi onlarca dev şirketin yöneticileri Hindistan’dan çıktı. Peki ama bunu nasıl yaptılar? Nasıl oluyor da Hindistan tüm dünyaya yönetici ve yazılım alanında teknik eleman ihraç ediyor? Elbette bunun cevabı açık, erken davrandılar ve eğitim sistemlerini geleceğe göre dizayn ettiler. Milyonlarca yazılım geliştiricisi yetiştirdiler ve dünyanın en iyi şirketlerine gönderdiler. Ancak geleceğe hazırlanma konusunda Hindistan yavaşlamış gibi görünüyor. Kripto paralarla alakalı geçmişte son derece talihsiz açıklamalar yapıldı fakat bunları telafi edildi. Ancak henüz elde somut bir düzenleme ve kripto paralara nasıl muamele yapılacağına dair mevzuat bulunmuyor. Bu durum elbette Hindistan’ı kripto para piyasalarının vahşi batısı haline getiriyor. Milyonlarca insan kripto paralarla dolandırılıyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Hindistan ve Kripto Para Dolandırıcıları Ülkede her gün o kadar fazla kripto para dolandırıcılığı yaşanıyor ki, sonuncusu kadın kılığına girmiş bir erkeğin kripto para karşılığı Ay’da arsa satmasıyla ilgiliydi. Çok sayıda insan kripto yatırımcılarını Ay’da bir arsa için bu kadın görünümlü Hintliye verdi. Başka bir dolandırıcı ise kripto para yatırımcılarına portföy yönetim hizmeti sundu. Onlardan kripto paralarını isteyip aylık belli oranda kazanç vaat etti. Sonuç değişmedi, portföy yönetimi yapacağım diyerek paraları aldı ve kaçtı. Polise giden mağdurlar paranın başka biri adına kayıtlı borsa hesabından çekildiğini öğrendi. Ancak yakalanan cüzdan sahibi hesabının ele geçirildiğini iddia ediyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırma ülkenin regülasyonlara acil bir şekilde ihtiyacı olduğunu söylüyor. Her gün yeni kripto para ponzileri oluşturuluyor ve sahte borsalara her an yenileri ekleniyor. Mevcut haliyle Hindistan dolandırmaya ve dolandırılmaya çok müsati bir ülke, hızla kripto paraların düzenlenmesi şart görünüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!