banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Nayib Bukele Açıkladı: El Salvador Volkanik Enerji İle Bitcoin (BTC) Madenciliğine Başladı!

Nayib Bukele Açıkladı: El Salvador Volkanik Enerji İle Bitcoin (BTC) Madenciliğine Başladı!

Nayib Bukele Açıkladı: El Salvador Volkanik Enerji İle Bitcoin (BTC) Madenciliğine Başladı!
Nayib Bukele Açıkladı: El Salvador Volkanik Enerji İle Bitcoin (BTC) Madenciliğine Başladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

13:05
1 Ekim 2021

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, ülkenin volkanik enerji kullanımı ile Bitcoin madenciliğine başladığını açıkladı. Başkan Bukele, test ve kurulum aşamalarının devam ettiğini ancak ülkenin resmi olarak Bitcoin madenciliği operasyonlarına başladığını duyurdu.

El Salvador Başkanı Resmen DuyurduEl Salvador Temiz Bitcoin Madenciliği İçin Merkez Olmayı Hedefliyor El Salvador Başkanı Resmen Duyurdu Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin açıklamalarına göre El Salvador, volkanik enerjiyle Bitcoin madenciliği işlemlerini başlattı. Temiz Bitcoin madenciliği, Başkan Bukele’nin BTC‘yi yasal para birimi olarak kabul edilen dönemde açıkladığı diğer önemli görevlerden biriydi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte BTC tartışmaları, volkanik madencilik geliştirme planlarını gölgede bıraktı. Finansal altyapıyı geliştirmeye yönelik bu adım, mali açıdan zor durumda olan devlet için yeni bir gelir akışı oluşturabilir. El Salvador, tüm tepki ve eylemlere rağmen Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul etmişti. Ulusal Bitcoin cüzdanı Chivo, piyasaya sürülmesinin akabinde 2.7 milyondan fazla kullanıya ulaştı. Ülkedeki Bitcoin transferleri bir milyon doları aştı. Rakamlar, ülkedeki medyanın tepkisinde ve protestolara rağmen BTC’nin vatandaşlar nezdinde kabul gördüğünü açıklıyor. El Salvador Temiz Bitcoin Madenciliği İçin Merkez Olmayı Hedefliyor Yükselen temiz Bitcoin madenciliği talebiyle gelen Çin yasağı, El Salvadoru’u BTC madencileri için bir merkez haline getirebilir. Kazakistan, elektrik kesintileri nedeniyle geçiçi bir yasak uygularken El Salvador bu dönemi fırsata çevirebilir. Madencilik endüstrisi yalnızca gelir akışının yolunu açmakla kalmayıp aynı zamanda bölgede iş imkanı sağlayarak kazan-kazan durumu ortaya koyar. El Salvador, Bitcoin’i ülkede ABD Doları ile birlikte resmi para birimi haline getirmekle kalmadı ve Bitcoin varlıklarını artırma stratejisi izledi. Mevcut dönemde El Salvador, hazinesinde 400’den fazla BTC bulunduruyor. Nayib Bukele, piyasanın geri çekilme evresine daha fazla Bitcoin alma planları olduğunu aktardı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!