banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano (ADA) Fiyat Analizi! (Kritik Seviyeler)

Cardano (ADA) Fiyat Analizi! (Kritik Seviyeler)

Cardano (ADA) Fiyatı Kritik Süreçte Nasıl Bir Yön Çizecek?
Cardano (ADA) Fiyatı Kritik Süreçte Nasıl Bir Yön Çizecek?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano’nun (ADA), hafta boyunca 2 dolar desteğinin altına düşmemesi yatırımcılar adına olumluydu. Peki ADA’nın güncel durumda koruması veya aşması gereken seviyeler neler? İşte kritik destek ve direnç seviyeleri…

18:30
29 Eylül 2021

Cardano (ADA), bu hafta %6 civarında bir yükseliş kaydederek, 2,10 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Cardano’nun güncel durumda destek seviyeleri sırasıyla 2 dolar, 1,88 dolar ve 1,80 dolar olarak, direnç seviyelerine bakıldığında ise 2,60 dolar, 2,70 dolar ve 2,80 dolar olarak görülüyor.

ADA/USD Paritesinde, 2 Dolar KorunuyorADA/USD Kısa Vadeli Görünüm ADA/USD Paritesinde, 2 Dolar Korunuyor ADA, geçen hafta 2 dolar seviyelerinde kendine destek buldu. Hafta boyunca da, bu destek seviyesinden bir yükseliş başlattı. ADA’nın başlattığı bu yukarı yönlü fiyat hareketi, 2,50 dolar direncinden aldığı tepki ile, kısa süreliğine de olsa tersine döndü. Direnç seviyesinden aldığı bu tepki, ADA‘nın tekrardan 2 dolar fiyat seviyelerine gerilemesine sebep oldu. ADA’nın, daha yüksek oranlarda düşüşler kaydetmemesi adına hafta boyunca 2 dolar seviyesindeki desteğini koruması, Cardano yatırımcıları için bir hayli önemliydi. Piyasanın yukarı yönlü hareketlere başlaması durumunda ise, burada da  büyük olasılıkla yatırımcılar için kritik nokta, ADA’nın 2,50 dolar direncini kırması olacak. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. ADA/USD Kısa Vadeli Görünüm Kısa vadedeki görünümüne bakıldığında ise ilk direnç 2,20 dolar, ilk destek ise 1,88 dolar olarak gözüküyor. Piyasanın şu anda net bir trend belirleyememesinden ötürü ilerleyen zamanlardaki majör fiyat hareketleri için bu destek ve direnç seviyeleri çok güçlü olmasa da, kısa zaman dilimlerindeki volatil grafiklerde, halihazırda bu seviyeler ADA için kritik bir rol oynuyor.. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto paraların yüksek volatiliteye sahip olmasından dolayı risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!