banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu Altcoin Yeni ATH’ı Belirledi! İşte Son 24 Saatte En Çok Yükselen ve En Çok Düşenler

Bu Altcoin Yeni ATH’ı Belirledi! İşte Son 24 Saatte En Çok Yükselen ve En Çok Düşenler

Bu Altcoin Yeni ATH’ı Belirledi! İşte Son 24 Saatte En Çok Yükselen ve En Çok Düşenler
Bu Altcoin Yeni ATH’ı Belirledi! İşte Son 24 Saatte En Çok Yükselen ve En Çok Düşenler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 24 saatte ne çok artan ve düşen kripto para birimleri.

08:59
29 Eylül 2021

Kripto para piyasası son zamanlarda pek çok nedenden dolayı dalgalı hareketler sergilese de, bazı kripto para birimleri son 24 saate içerisinde azımsanmayacak yükselişler kaydetti. Buna ek olarak düşmeye devam eden pek çok kripto para birimi de var. İşte son 24 saatte en çok yükselen ve düşen kripto paralar.

DYDX Günün LideriEn Çok Değer Kaybedenler DYDX Günün Lideri dYdX topluluğunun dYdX Katman 2 Protokolünü gerçekten yönetmesini sağlayan bir yönetişim token’ı olan dYdX (DYDX), son 24 saatte çift haneli bir artış yakaladı ve günün en çok artan kripto para birimi oldu. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Öyle ki DYDX, geçtiğimiz gün 20 doların altında hareket ederken gün içerisinde %25’lik bir artışla 25 dolara dokundu. Ayrıca dYdX‘in bu sn fiyat hareketi kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşmasıyla sonuçlandı. Öte yandan en çok yükselen bir diğer kripto para birimi OKEx borsasının yerel varlığı olan OKB (OKB) oldu. OKB son 24 saatte %13 artarak 17.5 dolara ulaşmayı başadır. DYDX VE OKB’i ise şu altcoin’ler takip etti; Arweave (AR) 44.46 Dolar (%7.73), eCash (XEC) 0.0002481 Dolar (%6.25), Axie Infinity (AXS) 68.71 Dolar (%5.58), Uniswap (UNI) 23.71 Dolar (%3.78), Kusama (KSM) 330.51 Dolar (%2.60) En Çok Değer Kaybedenler Öte yandan kripto para piyasası düşmeye devam ederken pek çok kripto para birimi de piyasaya eşlik ediyor. Öyle ki bazı kripto para birimleri yüzdelik olarak çift haneli kayıplarla karşı karşıya kalmış durumda. Günün en çok düşüş yaşayan kripto para birimi, akıllı sözleşme odaklı kripto para projesi, DeFi tabanlı uygulamaların kullanımını kolaylaştırmayı hedefleyen Fantom (FTM) oldu. Fantom geçtiğimiz günlerde başlattığı yükselişin ardından 1.38 dolar seviyesine ulaşmasıyla birlikte yeniden düşüşe geçti. Son 24 saatte %10.67’lik bir düşüş kaydeden FTM gün içerisinde 1.16 dolar seviyesine kadar gerileyerek günlük dip seviyeyi belirledi. Fantom’u yine %10’un üzerinde bir düşüşle Decred (DCR) takip etti. Öyle ki DCR, geçtiğimiz gün 110 dolar bandında işlem görürken içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla 98 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Günün en çok değer kaybeden diğer kripto para birimleri ise şu şekilde; Tezos (XTZ) 5.69 Dolar (-%8.17), Ren (REN) 0.9595 Dolar (-%6.01), Terra (LUNA) 34.66 Dolar (-%5.54), XDC Network (XDC) 0.1329 Dolar (-%5.69) Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!