banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Trader’dan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) Yorumları!

Ünlü Trader’dan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) Yorumları!

Ünlü Trader’dan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) Yorumları!
Ünlü Trader’dan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) Yorumları!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analist Michaël van de Poppe, piyasadaki son düzeltmenin ardından, BTC başta olmak üzere üç kripto para hakkında yorumlamalar yaptı ve kritik seviyeleri açıkladı.

12:05
23 Eylül 2021

Analist ve trader Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano‘nun (ADA) son fiyat hareketi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Ünlü Trader: Son Düzeltme, Alım Fırsatı YarattıBTC İçin Kritik Seviyeleri AçıkladıVan de Poppe’dan ETH ve ADA Yorumları Ünlü Trader: Son Düzeltme, Alım Fırsatı Yarattı Son YouTube videosunda Van de Poppe, en son yaşanan fiyat düzeltmesinin, kripto para piyasasına girmeyi bekleyen yatırımcılar için “çok güzel bir giriş bölgesi” sunduğunu söyledi. Ayrıca, yılın son çeyreğinin tarihsel olarak kripto varlıklar için yükseliş zamanı olduğunu kaydetti. Bildirildiği üzere, Van de Poppe şunları söyledi:

“Tarihe bakacak olursanız, Eylül ayı genel itibariyle kripto varlıklar için oldukça kötü bir aydır. Ancak Ekim ayından yılın sonuna kadarki olan periyot için aynı şey söylenemez. Eylül ayından sonra bu zaman aralığında, genelde piyasa yükselişe geçer.”

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

BTC İçin Kritik Seviyeleri Açıkladı Popüler analist, Bitcoin için kritik seviyelerin 37.500 dolar ile 40.000 dolar arası olduğunu söyledi. Ayrıca Van de Poppe, olası bir sert düşüşte, BTC’nin 28.000 doları yeniden test edebileceğini de sözlerine ekledi. Son düzeltmeye rağmen ünlü trader, yükseliş döngüsünün devam edeceğini ve BTC‘nin 44.000 doların üzerine çıkmasıyla birlikte yükseliş hareketine ivme kazandıracağını düşündüğünü ifade etti. Van de Poppe’dan ETH ve ADA Yorumları Ünlü trader, Ethereum’un da yükselişe geçtiğini belirterek, ETH için kritik seviyenin 2.600 dolar olduğunu söyledi. Van de Poppe, son yaşanan düzeltmenin ardından Ethereum’un da tekrardan 3.500 dolara bir atak yapmasını beklediğini dile getirdi. Van de Poppe, Cardano’nun da (ADA), güzel bir alım fırsatının eşiğinde olduğunu söyleyerek, ADA‘nın yükselişine ivme kazandırması adına, 2,35 dolar direncini kırmasının önemli olduğunun altını çizdi. Bununla birlikte, ADA’nın 1,9 dolar fiyat seviyelerinin altında kalması durumunda, 1,50 dolarlara kadar gerileyebileceğini de ekledi. Ayrıca bir sonraki yükseliş rallisinin ardından bir çıkış stratejisi planladığını söyledi:

“Şu an korkuyor muyum? Hayır, ancak finansal kriz başlamadan önce bu boğa döngüsünün son yükseliş hareketlerini gerçekleştirebileceğimiz konusunda çok ciddiyim. Açıkçası, sonrasında elimde kripto para tutmak istemem.”

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto paraların yüksek volatiliteye sahip olması dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!